Śliwa Opublikowano 11 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2007 http://videos.streetfire.net/video/ecb30e0...fdc967b8311.htm wiem że już było, ale ten klip jest po prostu zajebisty :buttrock: :crossy: Do zobaczenia na torze :icon_evil: :buttrock: :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
01kriters Opublikowano 11 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2007 Nie no, dosłownie poczułem się jak Maverick za sterami F16. LOL Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CBRedzio Opublikowano 11 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2007 (edytowane) http://videos.streetfire.net/video/ecb30e0...fdc967b8311.htm wiem że już było, ale ten klip jest po prostu zajebisty :buttrock: :crossy: Do zobaczenia na torze :icon_evil: :buttrock: :buttrock:Ale chłopaki pieknie dzidują!Z drugiej strony cwaniakują po całym świecie a na poznańskich śmieciach ich nigdy nie widziałem. Ciekawe, czy by się - tak jak ja - do 2 min. zdołali zbliżyć, jak im się to pierdopędy non-toper na lewo i prawo ślizgają. Tacy mistrzowie prostej... zawsze pełna k**wa. A jak przyjdzie do zakrętów, to albo go wyrzuca, bo chłopak nie umie prędkości na wejściu dobrać, albo leży (co widać na załączonym klipie) :) zobaczenia, pogoda będzie zajebista!! Edytowane 11 Lipca 2007 przez CBRedzio Cytuj pozdrMichał, WrocławKTM EXC-R 530 Six-Days, Husaberg FS 650 Force Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
navi24 Opublikowano 8 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2007 Powalające ! :biggrin: A co do tych zakrętów , to się nie zgodzę. Proponuję powtórnie, i bardziej uważnie obejrzeć film. Podkład muzyczny po porostu super :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi