mr-z Opublikowano 14 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2007 konse mógł byś pokazać jakiś schemat budowy takiej wyważarki, albo opisać zasadę działania ?? bo nie mogę nic znaleść na ten temat na necie :icon_rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wueska Opublikowano 14 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2007 kolega tak troche przyrartował;] beda ci potrzebne jakis flamaster i kilka ciezarków;] koło wieszasz sobie na osce i krecisz nim lekko zatrzyma sie i robisz sobie znak zeby wiedziec gdzie sie zatrzymało poczym krecisz jeszcze raz i jesli zatrzyma sie w tym samym miejscu to po przeciwnej stronie umieszczasz ciezarek.... i tak az koło zawsze zatrzyma sie w innym miejscu;] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tobik Opublikowano 15 Lipca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2007 Dupa z tego wszystkiego Wam powiem. Byłem w warsztacie. Wyważyli mi jeszcze raz przednie, tym razem byłem obecny przy każdej czynnosci i sądze ze wszystko zrobili chłopaki jak nalezy, czyli jeszcze łożysko głownki ramy wchodzi w gre. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi