vmax-r Opublikowano 11 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2007 Zlot w Czechach - Zandov. PLAKAT Bardzo fajna impreza, blisko(jak dla mnie) bo 100km od Zgorzelca, no i tanio. Program też ciekawy... z informacji od znajomych wiem, że to duży i bardzo fajny zlot. My jedziemy! :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krasnal Opublikowano 12 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2007 Ja jeszcze nie wiem, wszystko zależy od pogody i od tego o której wrócimy (jeśli wrócimy) w piątek wieczorem z Lwówka. W grę wchodzi tylko sobota. Poza tym muszę zrobić troszkę rzeczy przy moto, bo wakacje coraz bliżej. Jakby co to wyślę Ci sms'a :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vmax-r Opublikowano 12 Lipca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2007 Kumplu - ja na 100% jadę w sobotę rano. W Zgorzelcu (gdzieś tam...? do dogadania) chcę być o 10:00 i 10:15 ruszać dalej.Chcę tam zostać do niedzieli. Taki jak narazie jest plan. :buttrock: pzdr! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vmax-r Opublikowano 17 Lipca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2007 Tu dałem coś o tym zlocie: http://forum.motocyklistow.pl/index.php?sh...33entry969833 :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi