chichio Opublikowano 31 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2007 (edytowane) Z1000 wyda na torze? :icon_eek: Ma ktos mapke tego toru? Mozna sie jeszcze dopisac?PS. nie mam sliderow na spodniach ;) PS2. Nie mam sliderow na moto :icon_arrow: Edytowane 31 Lipca 2007 przez chichio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nowak Opublikowano 31 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2007 Z1000 wyda na torze? ;) Ma ktos mapke tego toru? Mozna sie jeszcze dopisac?PS. nie mam sliderow na spodniach :biggrin: PS2. Nie mam sliderow na moto :crossy: chyba mozna sie dopisac? zbyt duzo chetnych nie widac... :) ad1. slidery mozesz kupic w kazdym sklepie motocyklowym ad2. masz na mysli crash pady? jakikolwiek sklep iinternetowy? w wawie tez cos znajdziesz. a Z1000 jak najbardziej sie sprawdzi ;] jak dasz mi to Ci pokaze :P pozdro i do soboty :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karol1001 Opublikowano 31 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2007 ad1. slidery mozesz kupic w kazdym sklepie motocyklowym Ale nie każde spodnie mają miejsce na slidery. A tak BTW mi się już powoli ślizgi kończą, więc jeśli ktoś ma funkiel nówki i chciałby mieć je elegancko przytarte to chętnie wynajmę swoje usługi :bigrazz: Foks mówił, że ty Nowak na kwadratowo latasz - może mi pożyczysz swoje slidery? :icon_mrgreen: ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nowak Opublikowano 31 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2007 hahaha OK! przytrzesz mi , please? albo najlepiej sie zamieny to bede sie chwalil chopakom pod kolumna LOL Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karol1001 Opublikowano 31 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2007 Ale tylko troszeczke, bo chłopaki pomyślą, że w domu pilnikiem starłeś :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nowak Opublikowano 31 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2007 a gdzie sie spotykamy ? Karol umowimy sie jakos na sobote to bysmy razem z Ursynowa wylecieli orajt? :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karol1001 Opublikowano 31 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2007 Chcesz się wymienić sliderami tak żeby nikt nie widział? Orajt :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nowak Opublikowano 31 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2007 (edytowane) hehhe a tak na powaznie to chyba kupie nowe, takie bling bling ktory rzucaja iskierkami :biggrin: Edytowane 31 Lipca 2007 przez nowak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karol1001 Opublikowano 31 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2007 Mi wystarczą bling bling podnóżki, które iskrzą :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TUREK Opublikowano 31 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2007 (edytowane) odnośnie tego wyjazdu jest specjalny temat.... :wink: pees. przypominam tylko, że chce wiedzieć wcześniej kto będzie czyli dokładnie kogo mam się spodziewać i i ewentualnie z kim - proszę o info na PW , gg lub w temacie ( dotyczy osób którch nie znam osobiście :biggrin: ) Edytowane 31 Lipca 2007 przez TUREK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karol1001 Opublikowano 31 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2007 odnośnie tego wyjazdu jest specjalny temat.... :wink: Chcesz żebyśmy ci zaspamowali cały tamten temat? :biggrin: I weź ty się tak nie denerwuj :) Ludzie zawsze sie wożą jechać czy nie, a potem sie znajduje te 10-15 moto i jest gites :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nowak Opublikowano 31 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2007 mi to wszystko jedno gdzie bede spamowal ;] juz sie przenioslem na zloty :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TUREK Opublikowano 31 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2007 (edytowane) Ludzie zawsze sie wożą jechać czy nie, a potem sie znajduje te 10-15 moto i jest gites :lalag: się nie denerwuję :P ale nie chce mi się szukać jakieś treści dotyczącej wyjazdu wśród tego waszego spamu.... na razie to mam nadmiar chętnych :biggrin: dlatego radzę się zapisywać wcześniej... :P pees. Karol , Karol :wink: nie mam nikogo takiego na liście... :) Edytowane 31 Lipca 2007 przez TUREK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
foks Opublikowano 1 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2007 (edytowane) Lepiej kup Karolu te slidery bling blingi bo te Twoje podnozki chyba sie zepsuly (toz to w koncu suzuki) bo nie iskrza :( Edytowane 1 Sierpnia 2007 przez foks Cytuj Kawasaki GPZ500S 1991 -> Honda CBR 600 F3 1998 -> Suzuki GSX-R 750 K7 -> Suzuki DRZ 400 SM K5 -> Triumph Street Triple R 2014 & Vespa ET4 125 2004 -> BMW R NineT 2017 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karol1001 Opublikowano 1 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2007 Lepiej kup Karolu te slidery bling blingi bo te Twoje podnozki chyba sie zepsuly (toz to w koncu suzuki) bo nie iskrza :)Nie to co to twoje crashpady :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi