Daro36 Opublikowano 10 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2007 Witam i mam wielką prośbę o pomoc przy poszukiwaniu na terenie Warszawy i okolic dobrze zaopatrzonego sklepu lub innego typu przybytku gdzie dostanę częsci do gaźnika VN 750 (a konkretnie membrankę do zaworka podciśnieniowego w gaźniku KEIHIN ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sayer Opublikowano 12 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2007 Witam i zacznę od pogratulowania motocykla :icon_evil: Ja podobne zakupy do gaźnika zrobiłem w Wa-wie w serwisie Kawasaki na Prymasa Tysiąclecia. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daro36 Opublikowano 15 Lipca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2007 (edytowane) Witam i zacznę od pogratulowania motocykla :buttrock: Ja podobne zakupy do gaźnika zrobiłem w Wa-wie w serwisie Kawasaki na Prymasa Tysiąclecia. Pozdrawiam Witam >>> dzieki za rade ale obyło się bez serwisu >>membranki z zaworkami (air-cut) kupiłem w firmie Larsson na ul. Połczyńskiej Edytowane 15 Lipca 2007 przez Daro36 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi