MACIAS1989 Opublikowano 16 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2007 siemka ,a ja mam takie pytanie żeby zaraz niezakladac nowego tematu...Mam tzr 125r tak jak w opisie,i mam taki wykaz co do kontrolki oleju kiedy się świeci i wyczytałem że jak mi się świeci na luzie i jak wrzucam bieg i zgasnie ta kontrolka to jest wszystko ok i mozna jechac (niby tak).Ale moim zdaniem to powinno gasnąć po wrzuceniu biegu i ok mi gasnie ale pozniej ja pykne na luz spowrotem to znowu mi się zapala.Wie ktos czy to tak ma byc??Nie przejmuj sie tym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukikmx Opublikowano 19 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2007 Witam. w kmx-e na luzie sie oil swieci to normakaa,a co do zbyt duzego apetytu na oil ,to lepiej jak ma wiecej niz ma sie przytrzec w te goraczki ! najlepiej syntetyk motula! :clap: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KUD?Y Opublikowano 19 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2007 siemka ,a ja mam takie pytanie żeby zaraz niezakladac nowego tematu...Mam tzr 125r tak jak w opisie,i mam taki wykaz co do kontrolki oleju kiedy się świeci i wyczytałem że jak mi się świeci na luzie i jak wrzucam bieg i zgasnie ta kontrolka to jest wszystko ok i mozna jechac (niby tak).Ale moim zdaniem to powinno gasnąć po wrzuceniu biegu i ok mi gasnie ale pozniej ja pykne na luz spowrotem to znowu mi się zapala.Wie ktos czy to tak ma byc?? no właśnie po to ona sie swieci na biegu jałowym żebyś wiedział czy nie masz spalonej kontrolki.jak wbijasz bieg i kontrolka gaśnie tzn że masz jeszcze sporo oleju w zbiorniczku a jak świeci dalej to juz jest"rezerwa' i trzeba oleju dolac. pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damiaan91 Opublikowano 20 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2007 sprawdź najpierw czy masz olej w zbiorniku... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi