Wieslaw_P Opublikowano 10 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2007 Witam, Niestety te krainy geograficnze nikna w cieniu pobliskich Bieszczadow, a jest tam naprawde ladnie. Sa takiepunkty widokowe, ze widac stamtad odlegle o 80 km Bieszczadzkie szczyty. Mam na mysli chociazby goreWilcze 507 m. w miejscowosci Gwoznica. Bardzo lada "widokowo" droga wiedzie z Dynowa, przez Barycz do Domaradza. Jest w ogole pare fajnych tras na ktorych mozna nacieszczyc oko. Jesli kots chetny to mozemy pojechac w Lipcu lub Sierpniu. Pozdrawiam WieslawZZR600 WawaZone Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tangel Opublikowano 10 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2007 Witam,Niestety te krainy geograficnze nikna w cieniu pobliskich Bieszczadow, a jest tam naprawde ladnie. Sa takiepunkty widokowe, ze widac stamtad odlegle o 80 km Bieszczadzkie szczyty. Mam na mysli chociazby goreWilcze 507 m. w miejscowosci Gwoznica. Bardzo lada "widokowo" droga wiedzie z Dynowa, przez Barycz do Domaradza. Jest w ogole pare fajnych tras na ktorych mozna nacieszczyc oko. Jesli kots chetny to mozemy pojechac w Lipcu lub Sierpniu. PozdrawiamWieslawZZR600 WawaZone W sumie to na sierpien planowałem z Tas[PL] wyjazd w bieszczady na dłuższy czas ale do końca jeszcze ten kierunek nie jest zaakceptowany. Zawsze mozemy coś pomyśleć, ja mam urlop od 20 sierpnia jak coś to zarzuć jakąś propozycje to pomyslimy!!! pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Polo Opublikowano 11 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2007 ale drogi wujowe , jak wracałem tamtędy z Słowacji to po zjechaniu w Domaradzu na drogę przez DYnów do Przeworskamyslałem że mnie wuj strzeli , same łaty i krzywe pobocza , piasek na zakrętach , męczarnia nie jazda ( no w porównaniu do weekendu na słowackich drogach podobnej klasy) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wieslaw_P Opublikowano 11 Lipca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2007 ale drogi wujowe , jak wracałem tamtędy z Słowacji to po zjechaniu w Domaradzu na drogę przez DYnów do Przeworskamyslałem że mnie wuj strzeli , same łaty i krzywe pobocza , piasek na zakrętach , męczarnia nie jazda ( no w porównaniu do weekendu na słowackich drogach podobnej klasy) Byłem i na Słowacji. Trzeba przyznac, ze rzeczywisice drogi tej samej klasy maja lepsze. Ale to jest Slowacja. Co innego jesli wracasz i chcesz jak najszybciej przemiescic. A co innego jesli jedziesz zwiedzic. Wieslaw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi