Maciaz Opublikowano 10 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2007 Witam!Poszukuje uzywanej opony do bandziora 160/60 68 W R17. W mojej widac juz plutno i mysle nad zmiana w trybie natychmiastowym! ;-) Czy ma ktos z was dostep do uzywek w stanie nadajacym sie do uzytku?Za wszystkieo odpowiedzi z gory dziekuje! :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiertara Opublikowano 10 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2007 Ja bym Ci mimo wszystko polecał nową oponę... Używek szukaj na allegro i w komisach opon. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikitl Opublikowano 10 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2007 Witam!Poszukuje uzywanej opony do bandziora 160/60 68 W R17. W mojej widac juz plutno i mysle nad zmiana w trybie natychmiastowym! ;-) Czy ma ktos z was dostep do uzywek w stanie nadajacym sie do uzytku?Za wszystkieo odpowiedzi z gory dziekuje! :notworthy: Może nowego Dunlopika D208 za 400zł ??? Jak coś to Priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi