majkelpl Opublikowano 19 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2007 (edytowane) Dla mnie najlepszym wysjsciem bylby nocleg ........................ u Kate :) :D Nastepnym razem trzeba to tak poustawiac :crossy: Edytowane 19 Lipca 2007 przez majkelpl Cytuj ISRA: 27062SREU: 614 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drzewulec Opublikowano 19 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2007 A co na to tato tzn. mąż Kate?Trza będzie użyc mocnych argumentów :evil: :flesje: :flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wr0na Opublikowano 19 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2007 MArcin może używać siły argumentów a ja argumentów siły :bigrazz: PS.Drzewulec!! następnym razem zostajesz dłużej!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kate Opublikowano 24 Lipca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2007 Sorki, że tak późno piszę ale wczoraj wieczorkiem wróciłam z gór. Chciałam wszystkim serdecznie podziękować za miłe towarzystwo i za przybycie. Cieszę się, że mogłam Was poznać i jeśli się podobało to zrobimy powtórkę 18 sierpnia. Tym razem Szanaty na plaży i już teraz wszytskich zapraszam.Nie będę wymieniać wszystkich osób ale bez wyjątku jesteście przesympatyczni. Co do noclegu u mnie to raczej bez szans, ale na plaży czemu nie. Tym razem nie planuję następnego dnia żadenego wyjazdu i potowarzysze do rana :icon_mrgreen: Zrobię odpowiedni temat przed szantami Buziaki do wszystkich obecnych, a reszta niech żałuje :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi