Tangel Opublikowano 8 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2007 (edytowane) Wybieramy się z Tas[PL] w Bieszczady w lipcu 20-22 jeszcze wchodzi opcja jak będzie taka potrzeba przedłużyć to na poniedziałek czyli 20-23 ale to się okaże w trakcje :banghead: My wyruszamy z Warszawy skąd to się jeszcze ustali ( wstępnie planowany wyjazd około 15:30) oczywiście jeszcze do ewentualnej korekty. Wstępna trasa wypadu to: • Warszawa E372 [17]• Lublin• Zamość• Szczebrzeszyn• Zwierzyniec• Biłgoraj• Jarosław• Przemyśl• Sanok• Zagórz• Lesko• Uherce Mineralne (zwiedzanie okolic przedewszystkim nad Soline)• Ustrzycki Dolne• Ciąg dalszy jeszcze do przemyślenia!• (przydało by się jeszcze pojechać w miejsca: Komańcza, Cisna itp.) A co do dopięcia na ostatni guzik to jeszcze mamy cały tydzień, wiec czekam na jakieś sugestie i propozycje!Oczywiście miło by było jakby ktoś sie przyłączył do wspólnej wyprawy!!ZAPRASZAM!!! Edytowane 8 Lipca 2007 przez Tangel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wieslaw_P Opublikowano 13 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2007 Wybieramy się z Tas[PL] w Bieszczady w lipcu 20-22 jeszcze wchodzi opcja jak będzie taka potrzeba przedłużyć to na poniedziałek czyli 20-23 ale to się okaże w trakcje :icon_twisted: My wyruszamy z Warszawy skąd to się jeszcze ustali ( wstępnie planowany wyjazd około 15:30) oczywiście jeszcze do ewentualnej korekty. Wstępna trasa wypadu to: • Warszawa E372 [17]• Lublin• Zamość• Szczebrzeszyn• Zwierzyniec• Biłgoraj• Jarosław• Przemyśl• Sanok• Zagórz• Lesko• Uherce Mineralne (zwiedzanie okolic przedewszystkim nad Soline)• Ustrzycki Dolne• Ciąg dalszy jeszcze do przemyślenia!• (przydało by się jeszcze pojechać w miejsca: Komańcza, Cisna itp.) A co do dopięcia na ostatni guzik to jeszcze mamy cały tydzień, wiec czekam na jakieś sugestie i propozycje!Oczywiście miło by było jakby ktoś sie przyłączył do wspólnej wyprawy!!ZAPRASZAM!!!. Wybieram sie tam z dwoma kolegami. Jak chcesz mozemy polaczyc sily! Wieslaw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tangel Opublikowano 13 Lipca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2007 O jak miło :crossy: jestem jak najbardziej za, mysle ze szczegóły to dopiero ustalimy w tygodniu, głównie z tego względu że musze zobaczyc czy wyrobie sie z połataniem owiewki, oraz czy wydobrzeje mi noga i bark (ostatnio mała wywrotka :smile: ) Mam nadzieje ze sie szybko z tego wyliże :eek: :icon_twisted: :icon_biggrin: Pozdrawiam! Może jakieś sugestie co do trasy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tangel Opublikowano 18 Lipca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2007 SORKI ale niespodziewanie coś mi wypadło!! :wink: Niestety nie dam rady pojechać w ten weekend!!! :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RayoV6 Opublikowano 18 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2007 Napiszcie co i jak było, bo ja jadę tę trasę w dniach 27-29 lipca. Wszelkie uwagi mile widziane.Trasa, atrakcje, noclegi, micha... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bodman Opublikowano 19 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2007 Napiszcie co i jak było, bo ja jadę tę trasę w dniach 27-29 lipca. Wszelkie uwagi mile widziane.Trasa, atrakcje, noclegi, micha...Dwa odcinki godne przejechania:Terka-Dołżyca oraz Brzegi Górne- Smolnik byłem w zeszłym tygodniu - asfalcik "cud malina" (jeszcze pachnie świeżością), a no i widoki niczego sobie - Polecam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sitars Opublikowano 24 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2007 Byłem tydzień temu. Na trasie Zagórz-Komańcza trzeba uważać na fatalny stan nawierzchni na serpentynach, żwirek i koleiny.Pozdrawiam Cytuj SQ7NSQ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dersu Opublikowano 24 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2007 Byłem tydzień temu. Na trasie Zagórz-Komańcza trzeba uważać na fatalny stan nawierzchni na serpentynach, żwirek i koleiny.PozdrawiamŻwirek czy piasek w Bieszczadach to norma,szczególnie po opadach,ale koleiny? :icon_mrgreen: Ty chyba masz na myśli drogi "leśne"?! :crossy: .Trasa Zagórz -Komańcza jest w stanie dobrym, nawierzchnia na serpentynach(nie tych z dużej obwodnicy) w miejscowości Kulaszne jest dobra,jedynie przed Rzepedzią jest troche nierówności i za Komańczą w kierunku na Cisną, Ale "zapinać" można śmiało bez slalomów. :lalag: Beznadziejna droga jest na trasie:Lesko-TarnawaDwernik-ZatwarnicaBaligród-GórzankaBystre-Wola MichowaAle i one są do przejechania, jedynie trzeba trochę :wężykować"Pozdrawiam :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sitars Opublikowano 24 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2007 dersu, masz rację, piach i żwir to norma. Ostatnio przez te upały pojawiły sie dodatkowo na drogach straszne koleiny. Co powiesz o "trasie" na Stebnik koło Krościenka? Wywala wszystkie plomby ;)Drogę Zagórz-Komańcza wybrałem jako alternatywne rozwiązanie w drodze na Węgry. Nie chciało mi się jechać na Barwinek i granice przekroczyłem na tym przejściu za Komańczą (zapomniałem jak sie nazywa), Palota chyba.Pozdrawiam Cytuj SQ7NSQ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tangel Opublikowano 3 Sierpnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2007 Dzieki panowie za podpowiedzi ale teraz wyznaczac bede inna traske i wezme to pod uwagę! Bo mam zamiar wyjechac na tydziń od 20 sierpnia w Bieszczady i musze pomysleć co tam pozwiedzać :icon_biggrin: Niestety tamten wyjazd nie doszedł do skutku Pozdrawiam! dersu a co tak naprawde bys proponował na cały tydzień to chyba mozna zaszaleć ??? :lalag: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dersu Opublikowano 5 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2007 dersu a co tak naprawde bys proponował na cały tydzień to chyba mozna zaszaleć ??? :icon_mrgreen:Zależy jaka formę spędzania czasu preferujesz ?! :icon_mrgreen: Ale jak by co to pisz na PW. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi