Leon023 Opublikowano 7 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2007 Mam Horneta , ale wcześniej miałem chopera i został mi strójskórzane spodnie i kurtka . Jak myślicie czy to będzie pasowało,teraz na ten motor?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stazi na Janku Opublikowano 7 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2007 (edytowane) A dlaczego ma nie pasować???Byle nie sórzane szorty i kamizelka:)St PS. chyba że masz frędzle na rękawach i nogawkach:)) Edytowane 7 Lipca 2007 przez Stazi na Janku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
izula Opublikowano 7 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2007 Moim zdaniem ciuchy maja przede wszystkim byc bezpieczne i wygodne, dwa że ja teraz kupując ciuszki staram sie wybierac w miare neutralne bo wiem że motcykl pewnie zdarzy mi się zmienić jeszcze kilkakrotnie, moim zdaniem jeśli dobrze sie czujesz w tych ciuszkach to nie ma problemu , ważne jest Twoje zdanie a nie innych ( chodz faktycznie frędzle wyglądały by dość zabawanie).....ja mam gs-ika a kupuje w sumie sportowy kombi , buty tez są bardziej sportowe niż turystyczne, ale miałam już jeden wypadek i wiem że tylko w takich ciuszkach bede czuła się bezpieczne mają wszystkie protektory itp. Twoja wola ...... :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leon023 Opublikowano 7 Lipca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2007 Dzieki za odpowiedż, mam teraz nieco rozwiane wątpliwości co do mojego stroju. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trajka66 Opublikowano 7 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2007 Tak jak pisał kolega jeśli nie masz jakiś frędzli albo innych udziwnień to ta skóra nadaje sie i na nakeda i na sporta. Gorzej na odwrót jakbyś miał wdzianko na sporta i sie przesiadał na chopera :D. pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi