Arni22222 Opublikowano 6 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2007 witam sprzedalem motor teraz gdzie mam iśc i co zrobić ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mati kmx125 Opublikowano 6 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2007 Musisz go wyrejestrowac i to wszystko co trzeba zrobic :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olorol Opublikowano 6 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2007 a jak spisze umowe kupna-sprzedaży z kupującym wystarczy ? ;] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mati kmx125 Opublikowano 7 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2007 a jak spisze umowe kupna-sprzedaży z kupującym wystarczy ? ;]Jezeli to wyczyn np honda cr250 to wystarczy a jak to motocykl z homologacja to nie mususz go wyrejestrowac ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EnduroMax Opublikowano 7 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2007 Jakie wyrejestrować, czy Ty głupi jesteś?!Wiesz co oznacza WYREJESTROWANIE pojazdu? Oznacza to tyle że pojazd nie nadaje się do ponownej rejestracji.Pojazd należy PRZEREJESTROWAĆ, ale to już sprawa urzędu.Ty po sprzedaży motocykla, spisaniu umowy i.t.d, udać się do urzędu komunikacji w którym motocykl jest zarejestrowany i zgłosić sprzedaż. Cytuj http://www.flickr.com/photos/29858352@N03/Zapraszam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MESSER Opublikowano 7 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2007 hehe sprzedawałeś kiedyś jakiś motocykl EnduroMax? nic nie trzeba nigdzie zgłaszać. To leży w kwestii nabywcy. Ty musisz tylko dla swojego ubezpieczyciela dać cynk że sprzedałeś, żeby nabywca nie narobił biedy na Twoje konto;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zaza Opublikowano 7 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2007 Dodatkowo, zglaszajac w TU ze sprzedales sprzet, jest szansa ze dostaniesz czesciowy zwrot skladki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czarny Opublikowano 7 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2007 Zgłaszasz w wydziale komunikacji że sprzedałeś pojazd, oraz w firmie ubezpieczeniowej.Masz na wszystko 30 dni od daty sprzedaży. POZDRO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olorol Opublikowano 7 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2007 Jakie wyrejestrować, czy Ty głupi jesteś?!Wiesz co oznacza WYREJESTROWANIE pojazdu? Oznacza to tyle że pojazd nie nadaje się do ponownej rejestracji.Pojazd należy PRZEREJESTROWAĆ, ale to już sprawa urzędu.Ty po sprzedaży motocykla, spisaniu umowy i.t.d, udać się do urzędu komunikacji w którym motocykl jest zarejestrowany i zgłosić sprzedaż.nooo widze, że wiesz o co chodzi :P Zadałem to pytanie tutaj, bo za niedługo zamierzam sprzedać moją nsr-ke, poprzednie moje pojazdy sprzedawałem na części, rame złomowałem i po sprawie :) Pozdro :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi