czervonyr6 Opublikowano 13 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2007 Szukałem długo, ale się opłacało ;) Oglądane Busy w Polsce jakoś mnie nie przekonały, a ich podzespoły świadczyły o wiele większym przebiegu niz pokazywał licznik. fajny sprzęt i kolory szerokości i pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lary Opublikowano 18 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2007 Szukałem długo, ale się opłacało :D Oglądane Busy w Polsce jakoś mnie nie przekonały, a ich podzespoły świadczyły o wiele większym przebiegu niz pokazywał licznik. Prze naparwdę wieeeeelki przypadek dowiedziałem si, ze w neimczech stoi taka jedna... :DKupiona prosto od pana(niemca) 52 lata w HAMBURGU. Niestety kupiona w dośĆ przykrych okolicznościach... ten przesympatyczny pan walczy z rakiem i potrzebuje gotówki na dalsze leczenie. Oby wyzdrowiał jak najszybciej!!! Teraz troszkę informacji:Rocznik 99, przebieg 27kkm(pewien jest go na 100%), nowa tylna opona, świeży układ napędowy. Dodatkowo dostałem orginalną szybe bo ta zamonotwana jest ciut dłuższa i lepiej chroni przed wiatrem. Nie wiedziałem, że tak ten kolorek będzie sie na niej prezentował :banghead: Do wymiany mam tylko napinacz łańcuszka rozrządu który mi deliktanie pocykuje(wada fabryczna), ale wiedziałem o tym kupując motocykl. Do reszty nie mogę sie doczepić. Chodzi jak igiełka. Stała prawie 2 lata nieodpalana i trzeba było ją doprowadzić do porządku - zardzewiały łańcuch, niesamowicie zakurzona no i musiałem rozruszać tłoczek od sprzęgła hydraulicznego, bo sprzegło ledwo co działało :D. Z kilometra na kilomter co raz bardziej się z nią oswajam, ale ta moc mnie przeraża bo naparwdę czuć to od samego dołu. Wydaje mi się, że ten motocykl łamie wszelkie prawa fizyki :) Ogólnie jestem bardzo szcęsliwy i mam nadzieję, że przyzwyczaje się do tego potwora... Jedyne co mu mogę zarzucić to, to, że poczciwe jajko było wiele wygodniejsze... I teraz siedzi mi sie na nim jak na sporcie :) A teraz pytanie do posiadaczy Hayabus.. Czy komputer ma funkcje pokazywania chwilowego spalania czy może pokazywac tylko średnie spalanie danej trasy??? Jesli ma taką opcje to nie wiem jak to zrobić...I druga sprawa... Bardzo dziwne, ale podjezdzam na stacje, tankuje i zeruje obydwa przebiegi dzienne. Po powiedzmy 5km na pierwszym przebiegu spalanie oblicza mi na np 6,8l ale na drugim koło 13-14l. I nie wiem o co tu chodzi... Chciałem wszystkim podziekować za wszelką pomoc na forum przy kupowaniu Busy :D Dzięki!!!PozdrawiamPiotr Fotki sa tutaj: http://www.bikepics.com/members/MlodyWilk22/ No gratulacje.Też do tego dążę....pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kornol Opublikowano 21 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2007 jak już ktoś wcześniej napisał : zazdroszcze kolekcji wcześniejszych modeli :) PZDR i niech ci Busa służy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MłodyWilk22 Opublikowano 21 Grudnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2007 Dzięki wszystkim za dobre słowo :buttrock: Niedługo kupuję do niej zestaw kuferków także sezon 2008 zapowiada się czarująco :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reaper Opublikowano 23 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2007 Piękna buza :( jak będę bardziej wprawnym motocyklistom i będzie mnie stać na takie cudo to sobie zakupie :D gratuluje pięknej sztuki PS. mam pytanie była jakaś (szersza) wersja buzy ? chodzi o rocznik między 1999 a 2002 coś koło tego i czy to nie jest Hayabusa 1300 Limited?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ilek Opublikowano 1 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2008 Gratuluje, dobry wybor :offtopic: Cytuj Pozdrawiam Ilek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawelus Opublikowano 12 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2008 Też mam haykę, może pośmigamy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MłodyWilk22 Opublikowano 17 Lutego 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2008 Też mam haykę, może pośmigamy? Czemu nie ;) Jak tylko przyjdą cieplejsze dzionki to musimy się spiknąc na jakieś smiganko :bigrazz: Teraz nawet nie mam odwagi przy takich temp. na nią wsiadać, bo przy takim momencie i przy tak marnej przyczepności taką jazdę można porównać do jazdy na oblodzonej powierzchni... A najgorsza jest mokra nawierzchnia... Jak jeszcze jadę z plecaczkiem i tył jest dociążany to jest ok, ale samemu to jest tragedia :icon_eek: Chocbym nie wiem jak ją dusił i operował manetką to na mokrej drodze tylne kólko ucieka - targedia :/ Nigdy nie wyjeżdzam po deszczu :bigrazz: Gorzej jak deszcz mnie złapie w czasie jazdy - to dopiero jest adrenalina przy nawet marnych 60km/h :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzester Opublikowano 17 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2008 Siemasz Piotrek :biggrin: Ja tak tylko przez okno patrze jak co jakiś czas co raz to innym moto przyjeżdżasz do mojej sąsiadki :flesje: Najpierw Kawą, potem R6 potem GSXF no i tera jest maszyna. Pewnie mnie kojażysz :) Pierdziałem zawsze takim niebieskim simsonem ;) Lecz wońcu się dorobiłem może nie jest to bóg wie jaki potwór ale na początek starczy. Twoją Hayka jest świetna :) Moje ulubione malowanie :biggrin: Rób z niej pożytek dozobaczonka na trasie :wink:) Cytuj -Skolioza Team- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MłodyWilk22 Opublikowano 17 Lutego 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2008 Jak to twój był ten niebieski simson to kojarze :)To co Ty nim wyrabiałeś to ja nigdy nawet porządnym sprzętem nie potrafiłem :lapad: To już widze co wyrabiasz z tą swoją nową maszyną :notworthy: Twojego nowego nabytku jeszcze na żywo nie widziałem - jak mnie kiedyś spotkasz w Rudnej to podjedź to oblukam twoją nunie :) Ps. masz zadatki na niezłego stuntera :lalag: Pierdziałem zawsze takim niebieskim simsonem :P Lecz wońcu się dorobiłem może nie jest to bóg wie jaki potwór ale na początek starczy. Nie przesadzaj - CBR-ka daje rade :biggrin: Starsza o pare latek od Busy, ale gwarantuje Ci że chodzi dużo kulturalniej niż SUZA :)Malowanie robi wrażenie :lalag: Ps. Tylko jej tak nie traktuj jak simka :lalag: Ps2. Jakbyś potrzebował synchro gaźników czy regulację zaworów to daj znać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzester Opublikowano 17 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2008 Ok dzięki :notworthy:) Simson jak by wiedział jak bedzie katowany to by z fabryki nie wyjeżdżał :lalag:) Hondy nie bede tak katował bo to ma już swoje lata po za tym remont nie wyniesie mnie tak jak w simku 50zł :biggrin:) Widze, że w sezonie będzie z kim polatać :lapad:) Jedziesz do Częstochowy na otwarcie sezonu? Cytuj -Skolioza Team- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MłodyWilk22 Opublikowano 17 Lutego 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2008 Bankowo :notworthy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi