Pablo2x Opublikowano 6 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2007 Temat zupełnie nie motocyklowy ale moze ktos pomoze . Poszukuje przedszkola w Warszawie - od wrzesnia dla 3 letniego chłopca - najlepiej gdzies blisko ochoty ul. Włodarzewskiej . Generalnie to prawie wszedzie nie ma miejsc juz wiec załatwic mozna jedynie cos po znajomości Jak by ktos cos wiedzial to dzieki za pomoc . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jurjuszi Opublikowano 6 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2007 (edytowane) Państwowe czy prywatne? Jak prywatne to spróbuj: "Zielona Ciuchcia" no ochocie to chyba Włochy... Ja swojego posłałem do "ciuchci" an bielanach i jestem bardzo zadowolony pozdr Edytowane 6 Lipca 2007 przez jurjuszi Cytuj "Łudududududududududuuuu... Łudududududududduddddd" - Theodor (Zegrze 2010)"Hondy mają taki dziwny dźwięk..." - Autor nieznany (Udrzyn 2010) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo2x Opublikowano 7 Lipca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2007 lepiej prywtane - lepsza opieka ( przynajmniej tak sie wydaje ) a masz jakis namiar na to przedszkle . ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rebel Opublikowano 7 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2007 lepiej prywtane - lepsza opieka ( przynajmniej tak sie wydaje ) a masz jakis namiar na to przedszkle . ???To tylko się tak Tobie wydaje. Przedszkola panstwowe są tak samo dobre...te do którego chodziły moje dzieci na pewno. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo2x Opublikowano 17 Lipca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2007 ale zeby zapisac sie do panstwowego to trzeba rok naprzod a ja mam tylko 1 mc na poszukanie przedszkoal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi