waldas7 Opublikowano 3 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2007 (edytowane) Od miesiąca ujeżdżam VN 2000. Właśnie żona mnie opier... że przestałem się zajmować dziećmi...ZL Ja to mam od paru lat. Ciekawe za co będą nas :icon_mrgreen: opierniczać jak dzieci dorosną hahahaa.Może nie niedawno, ale jakiś czas temu nabyłem VL1500LC. Żona też opierniczała i mówiła, że Bóg mnie opuścił bo mogłem kupić jakieś meble czy coś no i kogo ten Bóg opuścił ... meble i gdzie bym na nich jeździł.Maszynę masz piękną VN2000 to mój typ jak Intruz pójdzie cieszyć kogoś innego. Edytowane 3 Sierpnia 2007 przez waldas7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mzyka Opublikowano 3 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2007 (edytowane) No nareszcie, po przygodach z logowaniem w końcu mogę i ja coś napisać o mojej plastikowej maskotce. To Honda Silver Wing 600 :banghead: :icon_exclaim: :biggrin: Edytowane 3 Sierpnia 2007 przez mzyka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ryffka Opublikowano 5 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2007 Witam :banghead: Z nieukrywaną radością mogę się pochwalić, że w końcu udało mi się zdecydować i zakupiłem Kawasaki Vilcan VN800A classic... no i jestem zakochany :banghead: pięknie się prezentuje i super prowadzi:) rocznik 98, 12k przebiegu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sick Opublikowano 6 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2007 kupiłem pięknego intruza 800, czorny z pięknymi iskierkami w słońcu w kolorze denaturatu :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
y arkadiusz 1100 Opublikowano 31 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2007 Nabylem ale plynie z USA Mój już przypłynął, mam GO ! jest nieziemski Road Star 1700z ciekawości kto Ci sprowadza? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pako Opublikowano 3 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2007 Ja kupilem aprilie Classic 50 ponieważ zaczynam swoją przygodę z Chopperami , niemoglem zrobic narazie prawka wiec kupilem nie zbyt oszalamiającą 50 , jak ktoś posiada jakieś fajne gadżety lub linki do sklepów chętnie popatrze i coś wybiore. Jakiś tlumnik by sie przydal bo strasznie Pyrczy eheh :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
virago_78 Opublikowano 22 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2008 (edytowane) Panny to jak zwykle, TYLKO dodatek do motocykla :flesje: ;) -cytat od majkelpl Sam jesteś chyba tylko dodatek do motocykla majkelpl :) Edytowane 22 Maja 2008 przez virago_78 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dariosta Opublikowano 27 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2008 Witam. Coś temat się skończył, a tyle fajnych moto się kupuje. No to ja też się teraz pochwalę, nabyłem jakieś 2 tyg. temu inruzka C 1500. Niestety goły i teraz kombinuję jak go ubrać . Nawinąłem już coś koło 1400 km. Suuuper jazda. :icon_razz: No, to by było na tyle.Pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi