Cz@reK Opublikowano 5 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2007 Witam! Jestem właśnie na stanie kupna motoru i mam jeden na oku ( http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=M461333 ) jest on sprowadzony z Niemiec i gościu mi pisał ze ma takie papiery: -jakaś specjalna żółta karta na której są dane techniczne tego motoru, nr. nadwozia, data produkcji itp( i to ma przetłumaczone)-umowa kupna sprzedaży(przetłumaczone)-i jakąś jeszcze kartkę z niemieckiego przeglądu ze był zablokowany do 25km/h (przetłumaczone) wystarczą one do zarejestrowania w Polsce na motorower ??? z góry dzięki za pomoc i pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Plakatufka Opublikowano 5 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2007 Witam! Z pozycji laika, to ten pojazd ma pojemność motorowera i to go kwalifikuje do tej kategorii. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fireblade Opublikowano 5 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2007 Z tego co jest napisane - nie powinno byc problemów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
merida125 Opublikowano 5 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2007 witam,znam ten motorower...osobiscie ci odradzam-nie dziala hamulec przedni,z chlodnicy czasem tryska plyn,szybko sie grzeje i jest strasznie powolny- jedzie max65km/h bo ma ogromna 72 zebowa zebatke tylna.pali owszem ladnie,ale kopek wraca sie tylko do polowy.jednak ma dobre zawieszenie i jest w miare ladny,z tego co wiem da sie go zarejestrowac bez problemu ale glowy nie daje uciac.poszukaj lepiej czegos innego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cz@reK Opublikowano 6 Lipca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2007 oooo Merida125 wielkie dzieki ... przynajmniej nie pojade na darmo 180 km :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WLD_Wlodi Opublikowano 6 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2007 witam,znam ten motorower...osobiscie ci odradzam-nie dziala hamulec przedni,z chlodnicy czasem tryska plyn,szybko sie grzeje i jest strasznie powolny- jedzie max65km/h bo ma ogromna 72 zebowa zebatke tylna.pali owszem ladnie,ale kopek wraca sie tylko do polowy.jednak ma dobre zawieszenie i jest w miare ladny,z tego co wiem da sie go zarejestrowac bez problemu ale glowy nie daje uciac.poszukaj lepiej czegos innego.Dzięki wielkie za informacje. Kumpel miał go kupić. To jest Motorhispania Furia(Peugeot XP6)... :clap: Cytuj www.odszkodowania-wlodarczyk.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi