grasser Opublikowano 4 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2007 Helou. tak z innej beczki bo niemotocyklowo ;]interesuja mnie fajne miejsca na weekendowy wypad, z noclegami w rozsadnych cenach (jak dla studenta! - czyli tanio raczej :lalag: )w odleglosci do 200 km od krakowa. jesli macie jakies sprawdzone ciekawe miejscowki w okolicy jakiegos jeziora itp. (typowo rekreacyjne) dajcie znac :wink: Jesli poza tym dysponujecie jakims namiarem na tanie noclegi w takiej wlasnie okolicy bede wdzieczny za informacje. z gory dzieki za pomoc ! Pozdrawiam Karol S. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pack84 Opublikowano 11 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2007 no no dobry temat - czasem nie ma czasu na dalszy wypad a przeciez beskidy niedaleko - super miejsca. od siebie moge polecić beskid żywiecki. byłem nie raz nad zalewem - ciekawe widoki, dużo lasu, granica blisko ogólnie ekstra okolice żywca:) od krakowa 100km. Ma ktoś coś jeszcze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jeszua Opublikowano 12 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2007 200km to już się łapiesz w skraj bieszczadów, jakaś dukla i te sprawy. IMHO bardziej warte zainteresowania, bardziej... obce :icon_evil: znaczy w sensie odległe, różne kulturowo, itdjsz Cytuj „Warunkiem istnienia dyktatury jest ciemnota tłumu, dlatego dyktatorzy bardzo o nią dbają, zawsze ją kultywują.” [R. Kapuściński] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grasser Opublikowano 28 Lipca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2007 mieszkam w Jasle wiec do samej solinki mam jakies 100 km :icon_razz: tak ze bieszczady juz tak bardzo obce niesa;) aczkolwiek te okolice sa mi znane i rzeczywiscie warto tam zajzec.beskid zywiecki brzmi niezle :icon_razz:ktos cos jeszcze ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi