Quba Opublikowano 3 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2007 :crossy: Witam co sądzicie o skuterku Malaguti f15 firefox ? chodzi mi czy ma dobry silnik jak z czesciami , tuningiem ?pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DiboS60 Opublikowano 5 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2007 (edytowane) Super ja mailem ta wersje elktronik.tzn z cieplokruystlaciznym wyswietlaczem.masz tam wszystko orotomierz licznik zuzycie paliwa temperature cieczy zegarek,lap timer.cuda niewidy.Silnik jest super bo Minareli taki sam jak w Areoxie czy sped figterze.wiec czesci jest multum.f15 ma tez 2x heble tarczowe i wogole to chyba moim zdaniem najlepszy skuter.jedyna wada sa troszke slabe swiatla i wada to ze nei ma dlugich i krotkich tylko same krotkie bo sa soczewkowe:PPs: sawojego f15 sprzedalem do wroclawia :lapad: moze to na niego sie czaisz bo gosc o sprzedal ;] Edytowane 5 Lipca 2007 przez DiboS60 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Quba Opublikowano 5 Lipca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2007 a jaki kolorek? ciemna wisnia? pzdr. ale moj nie ma cyfrowego wyswietlaczaa :D pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiśl@k Opublikowano 8 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2007 Quba błąd w sugnaturze jest celowy czy nie bo jakoś tak mi sie w oczy rzuciło :icon_evil: ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi