michal_dh Opublikowano 2 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2007 (edytowane) Witam. Mam pewiem problem bo kupilem exc 300 tyle ze bez swiatel :notworthy: a sa mi bardzo potrzebne... I zdaje mi sie ze kazdy exc ma homologacje... Nie jestem pewien czy mam cewki swietlne ale wiem ze z silnika wychodza 3 przewody: czerwony,czarny i zielony wszystkie wchodza do modulu zaplonowego a z modulu wychodza jeszcze dwa lecz one sa od gaszenia moto :icon_mrgreen: na tym czerwonym i czarnym jak kopie kopka jest napiecie okolo 10-14v Wiec pytanie czy da rade do tego podlaczyc swiatla a nawet tylko przednie ?? Edytowane 2 Lipca 2007 przez michal_dh Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pacher Opublikowano 2 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2007 (edytowane) widzę, że jesteś z Zamościa czyli całkiem niedaleko mnie, mógłbyś coś więcej napisać o tym KTM którego masz bo sam szukam coś takiego, ale wcale nie jest łatwo :icon_mrgreen: pozdrawiam sorry za off topa, już znalazłem temat gdzie michal_dh chwali się swoją maszynką Edytowane 2 Lipca 2007 przez Pacher Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gawron Opublikowano 2 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2007 (edytowane) Witam. Mam pewiem problem bo kupilem exc 300 tyle ze bez swiatel :( a sa mi bardzo potrzebne... I zdaje mi sie ze kazdy exc ma homologacje... Nie jestem pewien czy mam cewki swietlne ale wiem ze z silnika wychodza 3 przewody: czerwony,czarny i zielony wszystkie wchodza do modulu zaplonowego a z modulu wychodza jeszcze dwa lecz one sa od gaszenia moto ;) na tym czerwonym i czarnym jak kopie kopka jest napiecie okolo 10-14v Wiec pytanie czy da rade do tego podlaczyc swiatla a nawet tylko przednie ??No skoro jest na tych kablach takie napięcie to czemu by nie podłączyć tam zarówki :) tylko ze moze sie okazac np ze motor bedize Ci gasł jak zapalisz lampe :icon_mrgreen: był juz kiedys taki przypadek na forum ze kolo znalazł kable z prądem i wykozystał je do oswietlenia i jak wlanczał to mu przygasal motor :crossy: A czemu on nie ma lamp?? a to napewno EXC?? zobacz na tylne koło bo jak 19' to SX :) jest troszke motorków crossowych z papierami wiec mozna sie "naciąć" ( w Twoim przypadku polaegało by to naciecie na niemoznosci podpięcia lamp bo najwazniejsze ze papiery są - o ile są :icon_mrgreen: ) Edytowane 2 Lipca 2007 przez Gawron Cytuj http://www.DywanSzop.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal_dh Opublikowano 2 Lipca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2007 Jutro zobacze jak to bedzie dzialac :D Z tylu jest 18 :P Papiery sa :] ale osprzetu nie ma :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi