janus Opublikowano 2 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2007 Witam Mam problem nieco banalny zdawało by się a jednak nie wiem jak go rozwiązać, mianowicie zbliżam się powoli do końca remontu janka i pojawił się problem z siedzeniem mianowicie nie wiem gdzie można kupić nity do siedzenia byłem u kilku tapicerów ale w tak małym mieście nikt nie ma takich nitów jedynie jakie są to jakieś brązowe ale nie są one ładne stąd moje pytanie wie może ktoś gdzie takie cuda można kupić a może ktoś byłby taki miły i przesłał by mi komplet 20 sztuk oczywiście za wszystko bym zapłacił, a może da się przez net zamówić pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wueska Opublikowano 2 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2007 do wsk kupowałem u szewca:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janus Opublikowano 8 Lipca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2007 w takim razie popytam u szewców miejmy nadzieje ze coś znajdę jak nie będę jeszcze was "męczyć" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wueska Opublikowano 9 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2007 bezproblemu powinienes znaleć ;) sa rózne wzory a nawet sa dostepne nity emaliowane(niegdyś taki zaklepywano siedzenia). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m67 Opublikowano 9 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2007 A ja znalazłem w OBI. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janus Opublikowano 9 Lipca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2007 jutro zrobię maraton po szewcach, ostatnio objeździłem wszystkich tapicerów i żaden nie miał takich nitów Obi niestety nie ma u mnie ale jak sie wkurzę to do Poznania po nity skocze ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janus Opublikowano 11 Lipca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2007 wueska miałeś racje szewc-kaletnik miał, co najlepsze nawet tapicer mi się pytał gdzie można kupić takie nity ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wueska Opublikowano 11 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2007 u szewca mozna kupić wszystko od obcasów po drut stalowy płaski ;| którego na rynku nie ma juz dobrych 60 lat;) kiedyś taki drut urzywano do montazu przewodów do ram motocyklowych i samochodowych:P Teraz szewc urzywa go czasem do usztywnienia niektórych czesci skórzanych butów :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi