butcher.pl Opublikowano 29 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2007 Witam wszystkich zainteresowanych Potrzebuje kilku chetnych chlopakow do zrobienia niespodzianki mojemu bardzo dobremu kumplowi i poprowadzenia na motorach calego orszaku weselnego oczywiscie nie za darmo bo kazdy czas spedzony na maszynie jest bardzo cenny wiecej szczegolow mozna sie dowiedziec piszac do mnie :icon_biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qóba Opublikowano 29 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2007 Ja na razie jestem bez moto, ale myśle, że może ktoś będzie chętny z moto3miasto :icon_biggrin: Wejdź i zapytaj: www.moto3miasto.pl :clap: Pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ukasz Opublikowano 1 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2007 Witaj,na motocyklu eskortowałem już kilka ślubów, ale jakoś jeszcze nikt i nigdy nie proponował mi za to kasy :icon_rolleyes: Czy to bliższy, czy dalszy qmpel... się jedzie, co najwyżej w ramach podziękowania flaszka wódki wpadnie weselnej czasami do podziału... także z takimi propozycjami to faktycznie lepiej na te inne fora uderzyć, bo tutaj trochę inny klimat jest :icon_evil: Za pieniądze to można różne atrakcje wynająć, ale między nami, motocyklistami, zwykle bywało inaczej :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kriss.g Opublikowano 2 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2007 oczywiscie nie za darmo bo kazdy czas spedzony na maszynie jest bardzo cenny ... no ja zrozumiałem, że nie za darmo bo sama jazda to przyjemność i to jest zapłatą :D ... inaczej sobie nie wyobrażam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mirek-b12 Opublikowano 10 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2007 się jedzie, co najwyżej w ramach podziękowania flaszka wódki wpadnie weselnej czasami do podziału... tak... jestem zdecydowanie za ! Jak dostaniecie wodeczke to poprosze do mnie.. wy jako kierowcy nie mozecie pic... a ja w ramach popadania w alkoholizm z braku motocykla chetnie spozyje... ps. byle od wiosny.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kriss.g Opublikowano 10 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2007 ... no niestety ... wódka już w trakcie spożywania jest ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mirek-b12 Opublikowano 10 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2007 ... no niestety ... wódka już w trakcie spożywania jest ... "wokolo sami alkoholicy..." :notworthy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi