zuczek Opublikowano 24 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2011 Witamy kolege na forum,gratuluje trafnego wyboru i życze szybkiego i bezproblemowego zdania egzaminu bo sezon już się zaczął do zobaczenia na trasie i lewa w góre zobacz sobie taką aukcjehttp://moto.allegro.pl/sakwy-skorzane-kufer-na-tyl-torba-50cm-zamykane-i1526623523.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dar1367 Opublikowano 25 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2011 Witam kolege myślę że sprzęcik nie zawiedzie chociaż lubi byc marudna :icon_mrgreen: lewa w górę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mac82 Opublikowano 25 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2011 Wczoraj nie wytrzymałem i po bocznych drogach zrobiłem 30 km (miły asfalcik z fajnymi zakrętami:) i maruda zaczeła momentami przyrywać (szarpała podczas jazdy) , wydaje mi się, że to świece ale nie jestem do końca pewien (dopiero zaczynam przygodę). Ps.Na kursie już zaliczyłem pierwszy ślizg bokiem... rozpędziłem się zbyt szybko(do ok.70) do awaryjnego hamowania i chyba za ostro hamowałem bo złapał piachu i mnie trochę położyło... :) W Elce tylko kierunek, u mnie trochę otarć ale przynajmniej już wiem jak to jest położyć się z motocyklem (całe szczęście to nie była Maruda:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daro24 Opublikowano 25 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2011 Wczoraj nie wytrzymałem i po bocznych drogach zrobiłem 30 km (miły asfalcik z fajnymi zakrętami:) i maruda zaczeła momentami przyrywać (szarpała podczas jazdy) , wydaje mi się, że to świece ale nie jestem do końca pewien (dopiero zaczynam przygodę). Ps.Na kursie już zaliczyłem pierwszy ślizg bokiem... rozpędziłem się zbyt szybko(do ok.70) do awaryjnego hamowania i chyba za ostro hamowałem bo złapał piachu i mnie trochę położyło... :) W Elce tylko kierunek, u mnie trochę otarć ale przynajmniej już wiem jak to jest położyć się z motocyklem (całe szczęście to nie była Maruda:) No,no...lepiej tego nie powtarzaj, a szczególnie Marudką, bo nie ma nic gorszego jak widok zniszczonego sprzętu:( Jasne, że widok zniszczonego kierowcy jest gorszy, ale o tym to nawet nie myślę.Póki co to gratulacje z wyboru i szczęśliwego zdania egzaminu.Lewa w górę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KANTRY Opublikowano 25 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2011 Siemka mac82 ! ja tez odpalilem motorek lecz po wymianie swiec na starych marudzil i nie chcial tyrac heeee.Kolego masz namiary na skory i kufry gosc jest super i ma dobre ceny www.ledmar.com.pl/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mac82 Opublikowano 25 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2011 Hej, Z Ledmar-a kupiłem kurteczkę na motobazarze w wawie, teraz szukam czegos na tył (dwie boczne sakwy mam), cos wiekszego aby zmiescic namiot i spiwór...Akumulator wymieniony na nowy pali OK, gorzej jak się rozgrzeje to zaczyna przerywać... ale wymienię świecę i trochę go poczyszczę i zobaczymy:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KANTRY Opublikowano 25 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2011 Mac zobacz tu www.sakwy.pl maja tez fajne a jak nie to czekaj na gielde na wyscigach ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mac82 Opublikowano 26 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2011 To mój nowy przyjaciel rodziny... jeszcze w zimowej aurze ale zamierzam dzisiaj zrobić małe zakupy... smar do łańcucha(może coś szanowne grono poleci na przyszłość), jakiś środek do czyszczenia chromu i... nie wiem co jeszcze muszę kupić aby maruderek pięknie w słońcu lśnił:)Czy ktoś z wawy poleca sklep w markach koło shel-a?? Jak mam być szczery to zachorowałem na punkcie maruderka (chyba lepsza będzie forma żeńska "maruderki" mam nadzieję,że żona się nie obrazi:) Już się nie mogę doczekać jakiejś fajnej dalszej traski weekendowej:) Co jeszcze można w nim poprawić:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KANTRY Opublikowano 26 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2011 W Markach drogo i maly wybor, a do chromu K2 to jest niezlehttp://www.k2.com.pl/index.php?option=com_provider&task=prod&id=379&Itemid=66 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mac82 Opublikowano 26 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2011 Koledzy jeszcze jedna prośba... Czy ktoś posiada serwisówkę w języku polskim...??Jeśli tak to będę wdzięczny za podesłanie jej na maila: [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piter 1600 Opublikowano 26 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2011 Nie ma serwisówek w j.polskim.Po polsku może być tylko instrukcja obsługi. Cytuj 2008Chorwacja 4530km 2009Chorwacja Czarnogóra 4480km 2010Czarnogóra Chorwacja 4550km 2010Czarnogóra Grecja 5100km2012Macedonia Albania 4600km 2013Włochy Sycylia 6000km 2014Czarnogóra Albania 4490km 2015 Rumunia Bułgaria.4750km 2016Serbia Czarnogóra 4550km2017 Dagestan 8500km2018 Toskania 4500 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KANTRY Opublikowano 26 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2011 Tak jest tylko toSuzuki_VZ800K5_Instrukcja_(Polski).pdf Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
prezespio Opublikowano 27 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2011 Witam Witam wszystkich nowych kolegów Mam pytanie odnośnie marudy - a mianowicie:- mój sprzęt pochodzi z USA i chciałbym zlikwidować świecące sie kierunkowskazy, jeżeli ktoś przerabiał ten temat to proszę o pomoc (dlatego likwiduje to podświetlenie ponieważ chcę założyć lightbary_)Za wszystkie wskazówki z góry dziękujęPozdrawiam Piotrek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mac82 Opublikowano 27 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2011 Dzięki wielkie... faktycznie szukałem na necie tych serwisówek ale znalazłem je tylko po angielsku.Za instrukcję w języku polskim wielkie dzięki, nie mogłem jej znaleźć:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piter 1600 Opublikowano 27 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2011 Witam Witam wszystkich nowych kolegów Mam pytanie odnośnie marudy - a mianowicie:- mój sprzęt pochodzi z USA i chciałbym zlikwidować świecące sie kierunkowskazy, jeżeli ktoś przerabiał ten temat to proszę o pomoc (dlatego likwiduje to podświetlenie ponieważ chcę założyć lightbary_)Za wszystkie wskazówki z góry dziękujęPozdrawiam PiotrekJedno drugiemu nie przeszkadza.Marudę miałem europejską ale Yamahę Road Star już ze stanów i Hd-ka też i w każdym z tych sprzętów świeciły mi się obrysówki i lightbary razem.Ale jeśli się już na to uprzesz to spróbuj poszukać podłączenia obrysówek w przedniej lampie i to rozłącz. Cytuj 2008Chorwacja 4530km 2009Chorwacja Czarnogóra 4480km 2010Czarnogóra Chorwacja 4550km 2010Czarnogóra Grecja 5100km2012Macedonia Albania 4600km 2013Włochy Sycylia 6000km 2014Czarnogóra Albania 4490km 2015 Rumunia Bułgaria.4750km 2016Serbia Czarnogóra 4550km2017 Dagestan 8500km2018 Toskania 4500 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi