farmi Opublikowano 5 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2013 Witam Szanownych kolegów ;) Jestem posiadaczem marudy z 99roku postanowiłem go przemalowac ze względu na stan lakieru no i mam zagwózdke jak zdjąc tylny błotnik :banghead: ?w serwisówce nic nie ma,może ktoś to przerabiał i rozpisze krok po kroku co i jak :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
farmi Opublikowano 15 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2013 ok juz po rozbiórce i ponownym zakładniu:)dla potomnych to najwygodniej zdjąć koło bo główne mocowanie śrub jest od srodka i są dwa różne rozmiary srub jedna na klucz 12 a jedna na 13,jda sie rozkręcic bez zdejmowania koła ale kupa pałowania jest z tym maruda ma teraz kolor jak w awatarze :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qutek Opublikowano 29 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2013 Witam,proszę o informację czy dostanę akumulator żelowy najlepiej Yuasa? Wiele dobrego słyszałem o akumulatorach tej firmy, ale dziś dowiedziałem się, że nie ma żelówek do Marud... czy to prawda? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
farmi Opublikowano 1 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2013 Szukajcie a znajdziecie :biggrin: :biggrin: http://allegro.pl/akumulator-zelowy-suzuki-vz-800-marauder-97-03-i3619284844.html Yuasa tez sie pewnie znajdzie :angry: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qutek Opublikowano 3 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2013 Dzięki za odpowiedź, ale wydaje mi się, że nie jest to akumulator żelowy. Tak jest napisane, ale później jest napisane, że trzeba go uzupełnić załączonym kwasem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jeż Opublikowano 4 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2013 Dzięki za odpowiedź, ale wydaje mi się, że nie jest to akumulator żelowy. Tak jest napisane, ale później jest napisane, że trzeba go uzupełnić załączonym kwasem... Mam ten akumulator. Nowy i miał dołączone zbiorniki do uzupełnienia. To chyba dalej żelowy, może się coś tam miesza? . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qutek Opublikowano 8 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2013 Kupiłem akumulator YUASA YTX12-BS dedykowany dla Marauderów z 2000 roku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
farmi Opublikowano 8 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2013 ok daj znaka jak sie sprawuje bo mnie tez czeka wymiana w najbliższym czasie :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qutek Opublikowano 11 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2013 ok daj znaka jak sie sprawuje bo mnie tez czeka wymiana w najbliższym czasie :banghead:montaż planuję na wiosnę teraz raczej mija się z celem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziomek30 Opublikowano 11 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2013 Kupiłem akumulator YUASA YTX12-BS dedykowany dla Marauderów z 2000 roku.Tez mam ten aku juz 2 sezon, na zime do szafy go wkladam i kreci jak nowy Polecam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FALFI Opublikowano 8 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2013 WITAM wszystkich dzisiaj kupiłem, kupiłem, kupiłem przepiękną SUSI MARAUDER rok nie kultowy 2000 z Włoch,Już nie mogę się doczekać wiosny, Jest to moje drugie moto, pierwsze to CZ 350 kupione używane jakieś 25 lat temu.Bardzo proszę o przyęcie mnie do szacownego grona i przeslanie na moje PW instrukcji obsługi Susi jak ktoś może jeszcze ma,Z pozdrowieniem dla wszystkich kolegów czytacz z Dąbrowy Górniczej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
farmi Opublikowano 9 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2013 (edytowane) http://instrukcja.pl/i/instrukcja_obslugi_suzuki_vz_800_k5 tu masz do sciągnięcia Edytowane 9 Grudnia 2013 przez farmi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FALFI Opublikowano 9 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2013 Wielkie dzięki za link. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szymon920 Opublikowano 8 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2014 WitamPotrzebuje schemat instalacji elektrycznej do marudera.Z gory dziękuje:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arczibald Opublikowano 8 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2014 Może ktoś mi podpowiedzieć jak zdjąć bak w Marudzie?Dzisiaj odpaliłem i pracuje tylko jeden cylinder, myślę że to świeca i chciałem do niej dortrzeć, jednaknie potrafię zdjąć zbiornika paliwa.Śruby pod siedzeniem odkręciłem i bak delikatnie zsuwa się w dół, ale dalej nie idzie.Proszę o pomoc.Arczi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi