Chomski Opublikowano 8 Września 2003 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2003 Masz na mysli takie zmyslnie powyginane blaszki (zwane czasem wiankami), w ktorych siedza kulki, zeby nie wypadly? Jesli tak, to nie sa spotykane w Jawach 50, a przynajmniej nie spotkalem jeszcze nikogo, kto by tam je mial (sa same kulki, a jak sie je wklada, to dla mnie czarna magia). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m16 Opublikowano 8 Września 2003 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Września 2003 ROTFL !!!Jak same kulki???nie pochrzanilo ci sie cos ??Ja mam jawke i mam normalnie koronki w kierownicy - kumpel ma jawe i ma koronki w kierownicy rozwniez :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chomski Opublikowano 8 Września 2003 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2003 W Mustangu '77 nie ma, jak rowniez nie bylo w Jawie 50 ~'75, z ktorej bralem widelec i kierownice. Widac masz nowsza wersje z wiankami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m16 Opublikowano 8 Września 2003 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Września 2003 Mam wersje z 72 roku a kumpel z 76 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 8 Września 2003 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2003 ja mam same kulki (ułożenie ich nie jest najciekawsze - to prawda) ale czy cały wianuszek coś daje?? bo jak tak, to trzeba kupić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chomski Opublikowano 8 Września 2003 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2003 Ja przez to oddawalem Jawe do warsztatu, bo za cholere nie moglem wymyslec, jak wsadzic tam same kulki! A ze kulek nie bylo od samego poczatku, to slyszalem nawet od pierwszego wlasciciela, ktory gdzies w 1979r. rozkrecal kierownice i mu polecialy kulki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m16 Opublikowano 8 Września 2003 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Września 2003 To ja juz glupieje :/Ja mam rame i kierownice od sporta wiec moge mic to troche inaczej rozwiazane ale kumpel ma "normalna" jawke 23a i ma 2 koronki (jedna na dole i druga na guze) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chomski Opublikowano 9 Września 2003 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2003 Dlatego mam dobra rade dla wszystkich, ktorzy przy swoich Jawach grzebia, zeby glowke ramy zostawili w spokoju, bo mozna sobie tylko zycie utrudnic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Redas Opublikowano 9 Września 2003 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2003 Jak macie problemy z Jawkami i ich głowkami ramy to chcecie sie wziac za duze motocykle??Co za roznica wlozyc same kulki a cale wianki w miseczki??W tym nie ma czarnej magi trudniejsze juz ejst chyba ustawienie zaplonu dla poczatkujacego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m16 Opublikowano 9 Września 2003 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Września 2003 Eureka - dopiero po wypowiedz redasa skapowalem o co chodzi z tymi kulkami :-)Kumpel ma takie cos w 20 :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi