Kryszpol Opublikowano 26 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2007 Jak wyzej zapali pochodzi i nie moge wysokich obrotów wrzucic bo gasniePOMOCY!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baklazan Opublikowano 26 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2007 http://forum.motocyklistow.pl/Mechanika-Mo...kli-2T-f18.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kryszpol Opublikowano 26 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2007 o sorki nowy jestemProsba do admina zeby przeniosł ten temat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baklazan Opublikowano 26 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2007 napisz na priv do moderatora :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kryszpol Opublikowano 27 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2007 Co moze byc chłopaki kupilem moto pojezdzilem troche po polach i lipa, jade na jednostke stawiam moto ide zazucic wędki podchodze do moto a ono nie pali3 dzien siedze zapali i dostaje wysokie obroty i gasnie albo musze gaz na fulla dawac to sie w miare trzymadodam ze przed jednoska jechalem w poprzeg kartofliskaza pomoc z góry dziekujepozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Quba Opublikowano 27 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2007 obroty zle wyregulowane. i/lub gaznik poczysc. pzdr :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DiboS60 Opublikowano 28 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2007 eee lapie wysokie oborty i gasnie to albo zatkany gaznik a konkretnie zaworek iglicowy.gdy resztki paliwa wypalaja sie z komory plywakowej to jest taki efekt.lub gdzies lapie lewe powietrze.ogolnie to jakas pierdoła;] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kryszpol Opublikowano 28 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2007 No własnie wczoraj rozebrałem gaznk poczysciłem i zauważyłem ze króciec u mnie gumowy ma na dole rozdarcie ale nie było na wylot tylko troche to skleiłem sylikonema ma moze ktos na sprzedaż linke od gazu do hm lub króciecPozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damiaan91 Opublikowano 1 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2007 heh to samo miał mój kumpel w dt 05` musisz wymienić cewke i moduł, a jak nie chcesz odrazu kasy wydawać to rozbierz magneto i tam zobaczysz przecięte kabelki :biggrin: ładnie je zrób wsadź na swoje miejsce i gitara :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi