kisYZF Opublikowano 26 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2007 Witam, chcialbym sie dowiedziec jaka robocza temp maja wasze yzf 750?U mnie na trasie okolo 70 st.w miescie od 70-80 st przy jezdzie, a w korkach i przy wolnej jezdzie np. na 1 lub 2 ( jazda w paradzie itp) dochodzi do niecalych 100 stopni i wlaczaja sie wentylatory.Czy to normalna temp ? Plynu nie gotuje, w zbiorniku wyrownawczym plyn letni, powiedzialbym ze nawet zimny.czy to normalne ze yzf 750 sie szybko nagrzewa? czy system chlodzenia jest 2 obiegowy? moze termostat siedzi zamkniety na krotkim obiegu? prosze o odpowiedz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zbyszekm Opublikowano 26 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2007 Witaj!u mnie w trasie wskaźnik zawsze jest w okolicach 60 stopni, po mieście lub jadąc dość wolno podskakuje do ok 70-80, przy ostrej jeździe to jest więcej i załącza wentylatory. Gotowania nie stwierdziłem...pozdrawiam PSpo co ci te info?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kisYZF Opublikowano 27 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2007 chcialem sie upewnic czy to normalne zachowanie. Mam ten motor od tamtego sezonu, ale zaczalem jezdzic od poznego wrzesnia i juz nie bylo tak cieplo. Czyli wszytsko ok i gra gitara :icon_exclaim: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wieprz Opublikowano 27 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2007 twoje temperatury są zupełnie OK . kto mi napisze jak przestawia sie poziom iglicy na rowkach jak na końcu iglicy jest biały plastikowy walec ?? yzf 93r Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciejkruk13 Opublikowano 27 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2007 witam, iglicę mocno chwytasz i wyciągasz z plastikowego walca-siedzi tam na wcisk,po wyciągnięciu iglicy będziesz widział rowki i pierścień zabezpieczający. pozdrawiam maciek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi