Skocz do zawartości

Protektory z Louisa

Rekomendowane odpowiedzi

Witam.

Byłem dzisiaj oglądać spodnie Motto i stwierdziłem że to wielka lipa.

Może i są dobre, ale mnie nie przekonały do kupna.

Na to samo wyjdzie jak sobie wszyje kieszonki do zwykłych spodni i wsadzę tam jakieś ochraniacze.

Przy okazji zakupił bym jakiś do kurtałki na plecy bo jak na razie mam tylko piankę :/

Myślę nad takim w rozmiarze L (bodajże 30cmx44cm), ale zupełnie nie wiem co wziąć na kolana.

http://www.louis.de/_40f934b060d2d9b99b243...tnr_gr=20019153

Chciałbym zrobić te kieszonki i mieć razem ze spodniami ochraniacze, bo zakładane, zapinane itp. u mnie nie zdały by egzaminu.

Także proszę o pomoc w wyborze ochraniaczy na kolana które spokojnie mógłbym "wszyć" do spodni. Ze stronki www.louis.de

Pozdro.

Edytowane przez pawo

Witam.

Byłem dzisiaj oglądać spodnie Motto i stwierdziłem że to wielka lipa.

Może i są dobre, ale mnie nie przekonały do kupna.

Na to samo wyjdzie jak sobie wszyje kieszonki do zwykłych spodni i wsadzę tam jakieś ochraniacze.

Pozdro.

Trochę upraszczasz. Spodnie Motto (i nie tylko tej firmy jeśli chodzi o jeans) różnią się zdecydowanie od zwykłych jeansów. Mają mocniejsze nici, są z o wiele grubszego materiału. Jeśli nie widzisz różnicy to powiem tylko tyle, że po ślizgu zwykłe jeansy miałem pocięta przy zdejmowaniu ich przez pielęgniarkę, która inaczej nie mogła dojść do rozwalonego kolana (w miejscu kolana miałem wielką "japę" po spodniach. Niestety, rok później miałem "szczęście przetestować już jeansy motocyklowe - na szczęście przy dużo mniejszej prędkości ale jedynym skutkiem wywrotki było przetarcie na spodniach, które zeszło po praniu i lekko starty jeden metalowy klips. Więc są to prawie jak zwykłe jeansy.A prawie jak wiadomo robi różnicę.

pozdrawiam

Może i są, może nie. Ja nie zobaczyłem niczego oprócz normalnych spodni z ochraniaczami. Ba, nawet przypominały spodnie które kiedyś miałem właśnie pod względem jakości materiału.... tyle że miały ochraniacze :crossy:

Nie założyłem tego tematu po to żeby omawiać jakość tych spodni, bo są u mnie całkowicie spalone, nieopłacalne i w ogóle mają jakieś wewnętrzne fuj zalatujące przerostem treści nad formą, tudzież jakością.

Prosił bym raczej o polecenie jakiś ochraniaczy na kolana, bo zupełnie nie wiem co brać.

Pozdrawiam.

Edytowane przez pawo