Miklas Opublikowano 27 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2007 w odroznieniu od facetow zauwazylem ze kobiety nie maja ciagot do katowania maszyn :crossy: Niewiele widziałeś :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Astarte Opublikowano 27 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2007 80 za duzo, wg mnie 50!O matko nie obrażaj mnie z łaski swojej ;)Ehhh niektórzy to mają pomysły... :crossy:Jak ja się spytałam co po Cebrze... to mi zaproponowali skuter :icon_mrgreen: , więc z myśleniem u niektórych jest różnie :) :icon_exclaim: Wcześniej jeździłam jak większość na GS-ie i na początek, żeby oswoić się z motocyklem jest w sam raz. Polecam go. Poza tym... jak się na nim wywrócisz to straty minimalne ;) w końcu to naked :) pzdr @starte Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi