pawo Opublikowano 24 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2007 Nigdzie nie mogę znaleść jakiegoś spisu norm kasków.Fajnie by było jak by jeszcze były opisane, bo głownie o to mi chodzi :notworthy:E 13, E 11 i opis... Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buber Opublikowano 25 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2007 Nigdzie nie mogę znaleść jakiegoś spisu norm kasków.Fajnie by było jak by jeszcze były opisane, bo głownie o to mi chodzi :icon_rolleyes:E 13, E 11 i opis... Pozdrawiam. http://www.webbikeworld.com/motorcycle-helmets/ece-22-05.htm Tylko że musisz english sprechen. Raczej nie spodziewaj się znaleźć tego po polsku.... Cytuj Dezinformacja i fake newsy opierają się na tendencyjności w naszym myśleniu. Nie lubimy otrzymywać informacji, które są sprzeczne z tym, jak postrzegamy świat. Wolimy wiadomości, które potwierdzają nasze przekonania. Problem w tym, że wobec takich przekazów jesteśmy mniej krytyczni, więc jeśli dezinformacja będzie zgodna z tym, w co i tak już wierzymy, łatwiej będzie się nam na nią nabrać. Pamiętajmy, dezinformacja ma na celu radykalizację naszego światopoglądu, a nie jego zmianę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawo Opublikowano 25 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2007 Wielkie dzięki :notworthy: Szukałem i po polsku, ale głownie właśnie po angielsku. Jeszcze raz dzięki i pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi