ucek Opublikowano 3 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2007 dzizas... nie chce wiedziec co powie ucek jak ja wpadne na teren nieco sie podszkolic... pewnie wsadzi mnie na quada lub uaza :/ powie: o dzizas... ;) a potem brykniemy :flesje: ogumienie ciężko dobrać odpowiednie i do terenu, i do asfaltu :} Ja mam MITASA 07, terenowo-szosowe. Chętnie do Was wpadne, ale studiuje 15-20:00, wiec akurat w godzinach pracy wszystkich :flesje: powiedzialaś, że jestem za ciężka :D mam schudnąć? :eek: :P Enduro ćwiczymy w tzw "dni wolne i święta" - od rana do wieczora. Jakbyś miala ochotę - daj znać na pv, dogadamy szczegóły.Moto masz, jakie masz i niestety nie odchudzisz go :clap: :lapad: ale dobra technika da ci bezpieczeństwo i wielki fun, czymkolwiek będziesz brykać. Ja śmigam codziennie do fabryki na rowerze, ćwiczę skoki i przeciwskręt strasząc przechodnów i fizyka jest ta sama :flesje: serdeczności Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szycha 14 Opublikowano 4 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2007 Pełen szaunek dal odważnych i zdecydowanych Pań na enduro podziwam i oby takich wiecej na błotnych trasach ale i na szosie oraz więcej Pań mogło by być.Pełen szacuneczek dla Pań :) :lalag: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ucek Opublikowano 18 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2007 Uwaga wszystkie mobile, które zapowiadały przez ostatnie 3 tygodnie chęć wizytowania/ uczestniczenia w treningu enduro ProMotora i dostały namiary dojazdowe na pw :biggrin: szykujcie się wstępnie na sobotę - mamy plany stacjonarne (o ile coś się nie zmieni..) jeśli chcecie pobrykać - dajcie znać na pwbędzie zimno! :icon_exclaim: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chacim Opublikowano 18 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2007 Uwaga wszystkie mobile, które zapowiadały przez ostatnie 3 tygodnie chęć wizytowania/ uczestniczenia w treningu enduro ProMotora i dostały namiary dojazdowe na pw :biggrin: szykujcie się wstępnie na sobotę - mamy plany stacjonarne (o ile coś się nie zmieni..) jeśli chcecie pobrykać - dajcie znać na pwbędzie zimno! :icon_mrgreen: czy ja moge do sekcji damskiej plisssssssssssss:)pozdrawiam ucek - w sobote latamy cosik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ucek Opublikowano 18 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2007 czy ja moge do sekcji damskiej plisssssssssssss:)pozdrawiam ucek - w sobote latamy cosik ojjj Adaś, dobrze wiesz od chwili powstania damskiej sekcji jesteś w niej Specjalistą ds Inteligencji Emocjonalnej :D Jak podźwigasz Starszej Pani camel-back'a, to może da ci się przejechać na 2setce :biggrin: :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chacim Opublikowano 19 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2007 ojjj Adaś, dobrze wiesz od chwili powstania damskiej sekcji jesteś w niej Specjalistą ds Inteligencji Emocjonalnej :icon_mrgreen: Jak podźwigasz Starszej Pani camel-back'a, to może da ci się przejechać na 2setce :P :icon_biggrin: moge go nosić za Ciebie cały czas jeśli tylko trenejro nasz bóg pan i władca mnie puści z sekcja to twój camel zawsze znajdzie miejsce na moich plecach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ucek Opublikowano 19 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2007 moge go nosić za Ciebie cały czas jeśli tylko trenejro nasz bóg pan i władca mnie puści z sekcja to twój camel zawsze znajdzie miejsce na moich plecach normalnie zaraz się zakocham! :icon_mrgreen: gdyby nie to, że już dawno kocham się w jednym draniu.. Dobra, dość pierdzielenia głupot! MOBILE - ZAKŁADAĆ JUTRO CIEPŁE GATKI - BĘDZIE LODOWATO! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lisena Opublikowano 20 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2007 ucek - temat o babach i od razu się robi serial brazylijski :icon_eek: mój motocykl stoi u mechanika, bo nawalił i niestety znowu nie przyjadę.Planujecie jeszcze spotkania w tym miesiącu / roku czy już definitywnie pasujecie? :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ucek Opublikowano 20 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2007 [Planujecie jeszcze spotkania w tym miesiącu / roku czy już definitywnie pasujecie? :biggrin: treningi z ludźmi mamy do pierwszego, trwałego śniegu lub ew. zmęczenia materiału (ludzkiego ofc) :notworthy: jak już bedziesz gotowa - wiesz gdzie nas szukaćpozdro :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chacim Opublikowano 20 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2007 fajowo sie dziś latałodziękuje ucuś za jazd próbną :buttrock:)))))) było super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ucek Opublikowano 22 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2007 fajowo sie dziś latałodziękuje ucuś za jazd próbną :lapad:)))))) było super ooo to ja dziękuję!jazda z Panem na torze, to czysta przyjemność.. :P :smile: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ucek Opublikowano 22 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2007 http://www.isde2007.cl/en/race/index.htmlwow! Jak czytam takie rzeczy, to mi skrzydła rosną! :) :) szacun maksymalny :) i może to was choć trochę zainspiruje drogie Panie, hm??? :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi