aprilia rx 50 Opublikowano 24 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2007 Witam!!! Mam problem bo chce odlaczyc sobie dozownik oleju ale nie wiem za bardzo jak to zrobic zeby bylo wszystko potem wporzadku!!! Prosze o jakas rade na ten temat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rajdowiec Opublikowano 24 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2007 Witam!!! Mam problem bo chce odlaczyc sobie dozownik oleju ale nie wiem za bardzo jak to zrobic zeby bylo wszystko potem wporzadku!!! Prosze o jakas rade na ten temat a to przy moim motorku to ustawiłem dozownik na minimum aby tylko nie siadł z braku oleju a leje miesznake 1/40 i jest ok :icon_twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MACIAS1989 Opublikowano 24 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2007 (edytowane) U mnie, poprzedni właściciel, wywalił zbiorniczek i zatkał wężyk łączący zbiorniczek z dozownikiem :clap:ALe czy bedzie wporządku z nim później to nie wiem i nawet nie mam zamiaru sprawdzać :biggrin: Edytowane 24 Czerwca 2007 przez MACIAS1989 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aprilia rx 50 Opublikowano 24 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2007 Tez o tym myslalem ale nie wiem nawet gdzie to sie ustawia!!! Był bym wdzieczny za pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi