Harlista Opublikowano 24 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2007 Pozdrawiam fanatykow i fanow Harleya Davidson.http://www.bikepics.com/members/harlista/ Cytuj THIS IN NOT ABOUT DRIVING ANYMORETHIS IS A FUCKING FASHION SHOW Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czarek-fighter Opublikowano 24 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2007 fajny road glide Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkelpl Opublikowano 24 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2007 Witamy :D Taki to pozyje :icon_twisted: Czy mozna liczyc na jakis dobry kontakt np. na graty do sprzetow z USA ? :P Cytuj ISRA: 27062SREU: 614 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Harlista Opublikowano 24 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2007 Witamy :icon_twisted: Taki to pozyje :icon_mrgreen: Czy mozna liczyc na jakis dobry kontakt np. na graty do sprzetow z USA ? :biggrin: Sprawe mozemy obgadac. :icon_razz: Cytuj THIS IN NOT ABOUT DRIVING ANYMORETHIS IS A FUCKING FASHION SHOW Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klaus_Drifter Opublikowano 25 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2007 no to już rozmawiajmymam rozbitego spręta i części tylko stany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stan Opublikowano 25 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2007 Klaus oplaca ci sie go remontowac ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klaus_Drifter Opublikowano 25 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2007 Stan muszę go wyremontowaćpoprostu muszę powymieniać wszystkie rzeczy które są spsutenowy lakier i ect. Bo to jest mój manitoui póki co nie stać mnie na wodza więc go zrobię i będzie cacy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Harlista Opublikowano 25 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2007 no to już rozmawiajmymam rozbitego spręta i części tylko stany. Nie ma sprawy !jedna tylko uwaga:ja swoj czas daje nieodplatnie , ty ponosisz wszystkie koszty , Co ci potrzeba ? Cytuj THIS IN NOT ABOUT DRIVING ANYMORETHIS IS A FUCKING FASHION SHOW Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stan Opublikowano 26 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2007 nie lepiej lunac go na czesci i poszukac odpowiednika w niemczech ?firmy odszkodowanie ci dadza i wogole ja nie wiem ale jednak dosc wydaje mi sie kosztowna ta naprawa i nie wiem czy nie lepiej dolozyc i miec jednak ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi