mr.zielony Opublikowano 23 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2007 Siemanko Mam takie pytanko. Co moze byc przyczyna "brania oleju". Zastanawie mnie to ,ze puszcza dym choc tłok byl wymieniany dosc niedawno i jest odczuwalna kompresja w czasie jezdy jak i przy odpalaniu. Co moze byc inna przyczyna (moze ten co zakladł tlok zle załozyl pierscienie olejow). Za pomoc zgory wielkie YO :icon_evil: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiertara Opublikowano 23 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2007 Może napisz co to za motor, 2t czy 4T, jakieś szczegóły. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rajdowiec Opublikowano 23 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2007 Siemanko Mam takie pytanko. Co moze byc przyczyna "brania oleju". Zastanawie mnie to ,ze puszcza dym choc tłok byl wymieniany dosc niedawno i jest odczuwalna kompresja w czasie jezdy jak i przy odpalaniu. Co moze byc inna przyczyna (moze ten co zakladł tlok zle załozyl pierscienie olejow). Za pomoc zgory wielkie YO :buttrock: dobrze by było abys podał marke i model motorka zapewne to 4t brać olej moze właśnie od strony tłoka pierscienie puszczaja albo zapieczone,prowadnicami zaworów uszczelniaczami itp :icon_evil: pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mr.zielony Opublikowano 23 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2007 Siemanko Mam takie pytanko. Co moze byc przyczyna "brania oleju". Zastanawie mnie to ,ze puszcza dym choc tłok byl wymieniany dosc niedawno i jest odczuwalna kompresja w czasie jezdy jak i przy odpalaniu. Co moze byc inna przyczyna (moze ten co zakladł tlok zle załozyl pierscienie olejow). Za pomoc zgory wielkie YO :icon_evil:SUZUKI DR 350 92r. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kunin Opublikowano 23 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2007 ale to jest dział mechanika 2T!!! a nie 4T :| Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damiaan91 Opublikowano 23 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2007 jeśli jakiś pojazd bierze olej to przeważnie przyczyną sa pierścionki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emil1005 Opublikowano 24 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2007 jeśli jakiś pojazd bierze olej to przeważnie przyczyną sa pierścionki... a uszczelniacze zaworowe???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi