gutek68 Opublikowano 22 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2007 Witam Jest jakiś dobry patent na obniżenie dt50r z 900mm do przynajmniej 800mm . Wiadomo , że przysiada , ale jakieś 50mm góra.Pozdrowienia gutek68 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
api Opublikowano 22 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2007 ewentualnie mozesz zalozyc amor od tski bo z tego co wiem to jest krotszy ale nie wiem jak z mocowaniami.. pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WLD_Wlodi Opublikowano 23 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2007 Witam Jest jakiś dobry patent na obniżenie dt50r z 900mm do przynajmniej 800mm . Wiadomo , że przysiada , ale jakieś 50mm góra.Pozdrowienia gutek68A ile masz wzrostu? Moja Yamaha jak stała na bocznej nóżce to miała 78cm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gutek68 Opublikowano 23 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2007 SiemaWzrostu to będzie tylko 168cm . Przy okazji , jakie świeczki najlepiej stosować , czy paliwo orlenowe DT przeżyje , bo moja Virago na 98 orlen jest ospała . Gdy wleje statoila 98 to lata cacy . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damek0007 Opublikowano 2 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2007 SiemaWzrostu to będzie tylko 168cm . Przy okazji , jakie świeczki najlepiej stosować , czy paliwo orlenowe DT przeżyje , bo moja Virago na 98 orlen jest ospała . Gdy wleje statoila 98 to lata cacy .ja mam kilka motorów i kazdy lata jak mazenie na orlenie:) a co do świec to polecam NGK ;) niżej podaje strone, na ktorej możesz sprawdzic sobie jaka świeca powinna isc do Twojego moto;) http://www.ngkntk.pl/index.php?id=1319&pd=...A&h=YAMAHA&m=50 pzdr ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sloniu Opublikowano 2 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2007 kumpel w swojej dt ma obizone zawieszenie przednie na polkach, tzn lagi sa bardziej wysuniete, o jakies 4-5 cm :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jimmy Opublikowano 3 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2007 ale chyba nieobnizasz jej dla siebie?bo jak masz 168cm to niema po co Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jogi Opublikowano 3 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2007 Ja mam DT 125 z kostka podwyzszającą i mam 165cm. Palcami dotykam, daje rade. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jimmy Opublikowano 4 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2007 ktos w zg ma dt125 i ja o tym niewiem??hehe sorry za spam:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gutek68 Opublikowano 5 Lipca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2007 Robicie sobie śmiechy , przy 168 to stoje na palcach , siedziałem na tym wyżle. wahacz o jeden otwór w góre,lagi ze 4 cm w góre i może będzie OK. Może kanape do tapicera , jak będzie dramatycznie wysoko.No tak NGK na 100% , zaleje tą cieczą z "orlenu" .Dajcie pare wskazuwek do drogi , mam zamiar odebrać wyżła z odblokowania i śmignąć do Mrągowa , będzie ze 240km .Na Virago smiga się spoko , ale jak takim małym 2 taktem na dotarciu.Robić to ciurkiem , czy stawać do wystudzenia i do ilu kręcić.Pozdrowionka Gutek68 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strugal Opublikowano 5 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2007 ja mam dt50 w 2006 i dlamnie jest mała mam 175 i dotykam całymi nogami a trasa 240km to pikus tylko dupa boli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek_mistrz:D Opublikowano 6 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2007 nie wiem jak Ty,ale ja nie lubie smigac w traski z przelotową 60-70km/h...a na dotarciu to Ci wyjdzie jakies 55;/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi