Fabio Opublikowano 24 Grudnia 2003 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2003 Fabio und Wirówa XV 750 "Gertruda"Widzę żę dosiadasz takiej maszynki jak moi dwaj znajomi. Jeden z nich przerobił swojego Specjala - podobno wstawił błotnik (i do tego poszerzany) do IŻA na tył' date=' a z przodu troszkę wydłużył widelec. Jeszcze tego nie widziałem i nie wiem jaki da efekt ale zapowiada się ciekawie.[/quote'] no troszkę inna niż stary specjal bo młodsza...ale generalnie daje rade...na nowy sezon planuje troche zmian...ale jak już skończę to foty około wiosny na forum zapodam...taki delikatny solo drag ma powstać...wizualny narazie ale potem i silniczkiem sie zajmiemy...narazie tnę tył i wywalam błotnik orginalny...he..he...mówie wam jaka jazda...precz z seryjnymi maszynami ludzie róbcie coś!!! ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krasnal Opublikowano 24 Grudnia 2003 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2003 Aaaaaach ale zdjęcia - widok kóła gdzie szprychy się nie krzyżują, rozchodza się promieniście jest po prostu THE BEST :D W mojej 535 brakuje mi jeszcze wysuniętych podnóżków w cięgami (musza być) ale na razie brak kasy - muszę poskładać go w ogóle do kupy po "sarence". Myślę nad założeniem prostej kierownicy, choć nie wiem ja kto wpłynie na wygodę jazdy (robi się dłuższe trasy).Kurteczka :twisted: wczoraj się dowiedziałem że lagi troszkę krzywe, więc idą do prostowania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fabio Opublikowano 24 Grudnia 2003 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2003 ...jedyne co mnie przeraża przy customizingu to to ze nie jest zabawą tanią..wrrr...nawet jak się ma zdolności i pomysły to pewnych barier technologicznych sam w garażu nie przeskoczysz :-(...ale cóz myślę że warto zapiąć pasa i się pobawić...a potem czysta przyjemność z jazdy i oglądania swojego moto marzeń...miód panie...miód... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tatoine Opublikowano 24 Grudnia 2003 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2003 W takim razie będziemy chwalić się dalej :D Tak np. wygląda Yamaha Dragstar zbudowana dla jednego z nas u południowych sąsiadów: A to z kolei własny projekt innego z CYC-ów: Jeśli ktoś z was jest zaiteresowany przerabianiem motocykli Yamaha, to zapraszam do działu "custom zone" na naszej stronie www.yamahaclub.prv.pl ( w galeriach znajdziecie jeszcze inne zdjęcia customów na bazie motocykli Yamaha). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noise of death Opublikowano 24 Grudnia 2003 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2003 Tatoine, bylem na waszej stronce i jedyne czego mi brakuje to gieldy :DA poza tym szczegolikiem to cacy :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tatoine Opublikowano 30 Grudnia 2003 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2003 Była "giełda" ale ją wywaliłem - masa roboty ( aktualizacje, weryfikacje itp).Zreztą teraz mamy giełdę tutaj, na Forum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maly Opublikowano 5 Stycznia 2004 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2004 Eh jak czlowiek napatrzy sie na takie cuda , to ................powala go z nogbrak kasy , ale moze kiedys , warto miec marzenia i dazyc do nich Pozdrawiam ********************************Janek & Yamaha Royal Star XVZ13LTTourdeluxe ''Dzikiem'' zwanaCYC Zachodni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tatoine Opublikowano 5 Stycznia 2004 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2004 "Brak kasy, brak kasy" - gdybyśmy mieli kasę to od razu wydalibyśmy ją na jakieś duperele i nasze motorki przypominałyby świąteczne choinki :banghead: Nie mogąc iść na łatwiznę ( czyt: "z braku kasy") człowiek zaczyna kombinować i z takich kombinacji rodzą się najlepsze pomysły. Pamiętasz jak na Motobazarze w Łodzi szukałeś obrotomierza? Namawiałem Cię do wizyty w sklepie motocyklowym parę ulic dalej. Pamiętam też do dziś co mi wtedy odpowiedziałeś:"Zakup w sklepie odebrałby mi całą przyjemność kupowania obrotomierza" :banghead: :banghead: :banghead: Owszem, troszkę kasy mieć trzeba ( bo bez niej ani rusz) ale jeszcze ważniejszy jest dobry gust właściciela. Już nie mogę się doczekać czym oczaruje nas na wiosnę Twój "Dzik". Pamiętając Twojego ślicznego Draga, "Dzik" oczaruje nas na pewno. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krasnal Opublikowano 6 Stycznia 2004 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2004 Eh jak czlowiek napatrzy sie na takie cuda ' date=' to ................powala go z nogbrak kasy , ale moze kiedys , warto miec marzenia i dazyc do nich[/quote']Zobaczcie tutaj (wrzuciłem temat przy piwie) :arrow: http://madquads.biz/index.html To są ceny :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tatoine Opublikowano 6 Stycznia 2004 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2004 Tak, dostałem niedawno ten link i zacząłem się zastanawiać skąd tak niskie ceny :eek2: - może jestem Kubusiem fatalistą, może to zimowa aura ale haczyk gdzieś tu być musi.Swoją drogą pojechać do Portugalii i wrócić na motorku było by bardzo przyjemne (zarówno dla właściciela motocykla jak i jego portfela) :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi