cypherius Opublikowano 5 Września 2003 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2003 Hej ! Wlasnie rozlozylem i wyczyscilem airbox od Jawki - przy montazu spadl mi do pojemnika ze starym olejem :D :D :D Teraz go skladam i nie wiem jak ustawic ten gumowy krociec na ktory sie zaklada przewod gumowy doprowadzajacy powietrze do gaznika. ZATEM - Przydaloby sie zdjecie airboxa z profilu :lol: za pomoc z gory dziekuje - temat wazny, bo chce to zlozyc :? PZDR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m16 Opublikowano 5 Września 2003 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2003 Nie wiem czy o to Ci chodzilo ale mam nadzieje ze tak :-)http://aolenkiewicz.republika.pl/filtr.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cypherius Opublikowano 5 Września 2003 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Września 2003 dzieki o to chodzilo, widac zarys airboxa - da rade zlozyc z tego :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi