Arx Opublikowano 21 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2007 Witam Moto pali o kopa jezdzi bez zażutu ale gdy jezdze ok godziny i moto jest mocno rozgrzane (jazda teren) zaliczam glebe moto gasnie i du*a, kopie, pcham i nic! mija 30 min i pali o kopa (sssanie cieple tez nie pomaga) a jezeli tak samo rozgrzany motor zgasze przyciskiem to pali o kopa...To wada jakas?? Czy to taki gatunek i tak musi byc?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nitomen Opublikowano 21 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2007 zalewa sie ? ale powinoo pomoc cieple ssanie , w kazdym razie warto sprawdzic swieczke i ewentualnie wlozyc inna . Cytuj KomaRR -->Simson S51-->2 x ETZ 250 i 251--->KLR 650 A1--> XR 600R - 94--->Obecnie VFR 800 Fi -98 oraz KTM LC4 620 GS - 98 na FCR 41 http://www.bikepics.com/members/rysiek24/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zielorz Opublikowano 22 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2007 Jak już ci moto zgaśnie to nie waż sie tykać gazu. Pozatym jak już ją zalałeś to zmień świece na nową. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduromaster Opublikowano 22 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2007 z gazem bardzo ostrożnie , wystarczy muśnięcie i są problemy z odpaleniem,i jak zielorz napisał, wymień świece Cytuj transport bus + 4osstała trasa Łódź-Paryż-ŁódźPW, GG lub 663 231 860 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arx Opublikowano 23 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2007 swiece wymieniam systematycznie bo lubi zjadac swiece jak sie zaleje...ale ja mi zgasnie nie tykam jej maneta i nawet nie zamruczy a jak odkrece manetke do konca i kopie to mruczy na razy ale i tak nie pali... zmienialem jej na mniesze obroty i wieksze efekt ten sam... Zastanawialem sie i dzieje mi to sie od momentu gdy zamontowalem osłony chlodnicy Works connection i moto nabiera wiekszej temp. oslony sa aluminiowe ale to moze byc tego wina. Pozdr... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi