lukasz_b20 Opublikowano 21 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2007 Jak w temacie mam miec silnik do mojego fireblade rocznik 94 czylni model sc28 a silnik ma byc z modelu sc33 podbno silnik pasuje ale mogą wystąpic klopoty z gaznikami poniewaz mogą byc innej wielkosci krućce i wtedy musialby chyba jeszcze dokupic gazniki z modelu sc33.Jak ktos sie orientuje to prosze o odpowiedz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziki_YZF Opublikowano 21 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2007 Silnik ogólnie jest bardzo podobny i z tego co wiem to średnice gardzieli gaźników będą inne no i sc 33 nie ma już żeliwnej tulei. pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasz_b20 Opublikowano 21 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2007 Silnik ogólnie jest bardzo podobny i z tego co wiem to średnice gardzieli gaźników będą inne no i sc 33 nie ma już żeliwnej tulei. inne czyli wieksze?? o jaką tuleje chodzi???? Moze jeszcze ktos cos doradzi?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GHOSTRIDER11 Opublikowano 21 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2007 mozliwe ze da sie krucce przemienic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cenderr Opublikowano 21 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2007 inne czyli wieksze?? o jaką tuleje chodzi????Moze jeszcze ktos cos doradzi?? Zapewne chodzi o tuleję cylindra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi