wallyb Opublikowano 21 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2007 szukam chętnych na wyjazd do bułgarii w drugiej połowie lipca z małym wypadem do turcji (2-3 dni) jade yamahą 1600 więc odcinki terenowe raczej odpadają noclegi w namiocie lub tanie pensjonaty :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korn39 Opublikowano 28 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2011 (edytowane) szukam chętnych na wyjazd do bułgarii w drugiej połowie lipca z małym wypadem do turcji (2-3 dni) jade yamahą 1600 więc odcinki terenowe raczej odpadają noclegi w namiocie lub tanie pensjonaty :biggrin: odnawiam temat też planuje wyjazd w tym kierunku tylko termin jeszcze nie ustalony Edytowane 28 Marca 2011 przez korn39 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
diveer Opublikowano 11 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2011 szukam chętnych na wyjazd do bułgarii w drugiej połowie lipca z małym wypadem do turcji (2-3 dni) jade yamahą 1600 więc odcinki terenowe raczej odpadają noclegi w namiocie lub tanie pensjonaty :biggrin: odnawiam temat też planuje wyjazd w tym kierunku tylko termin jeszcze nie ustalony Ja też zaplanowałem ten kierunek ale w terminie od 30 lipca do 7 sierpnia. Szukam towarzysza podrózy bo mój obecny sie wykruszył. Noclegi - namiot, małe pensjonaty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lombardo Opublikowano 11 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2011 (edytowane) szukam chętnych na wyjazd do bułgarii w drugiej połowie lipca z małym wypadem do turcji (2-3 dni) jade yamahą 1600 więc odcinki terenowe raczej odpadają noclegi w namiocie lub tanie pensjonaty :biggrin: odnawiam temat też planuje wyjazd w tym kierunku tylko termin jeszcze nie ustalony Ja też zaplanowałem ten kierunek ale w terminie od 30 lipca do 7 sierpnia. Szukam towarzysza podrózy bo mój obecny sie wykruszył. Noclegi - namiot, małe pensjonaty. Byłem w Bułgarii w zeszłym roku i jeżeli chodzi o wybrzeże to chyba tylko Sozopol jest godny polecenia,spędziłem w nim trzy dni,kwaterę znalazłem za drugim podejściem,mili ludzie,rozsądne ceny,ładny,czysty,umeblowany pokój z łazienką,telewizorem i tarasem z widokiem na morze,do plaży 15 minut drogi. :cool:Warto też odwiedzić góry Pirin i wdrapać się na szczyt Wichren,w Turcji macie blisko do Edirne,urokliwy meczet Selima(zwłaszcza w popołudniowym słońcu)klimatyczne i ciekawe miasto,do Istabułu niestety nie dotarłem choć miałem tylko 140 km,może następnym razem.Pozdr :flesje: Po :flesje: zdr. Edytowane 11 Kwietnia 2011 przez lombardo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
roobsoon Opublikowano 14 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2011 Aktualne? też obrałem w tym roku kierunek na Bułgarie :) Termin dowolny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
diveer Opublikowano 14 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2011 Dla mnie jak najbardziej aktualne. Termin jak powyżej, troche krótko więc więcej będzie jazdy niż odpoczynku na miejscu :-) - niestety nie dostanę dłuższego urlopu. Jak reflektujesz na wspólny wyjazd to proszę o info, wymienimy sie nr telefonów i zdzwonimy. Warto się chyba troche poznac przed wspólną trasą :-). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
roobsoon Opublikowano 14 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2011 Oczywiście że wcześniej musimy sie jakoś zgadać i omówić plan wyprawy. Na szczęście daleko od siebie nie mieszkamy, wiec nie powinno z tym być problemów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
diveer Opublikowano 14 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2011 OK, wrócimy do tematu jak będzie bliżej wyjazdu. Może jak w końcu zrobi się słoneczko na dworze to omówimy się w jakiś weekend na trasie? Ja chce jechać na 100% więc nie ma obawy, że cię zostawię samego. Podrzuć mi maila to ci wyślę propozycję trasy, która przygotowałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
roobsoon Opublikowano 14 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2011 (edytowane) Oki. Jesteśmy w kontakcie i przygotowań do wyjazdu :) Edytowane 14 Kwietnia 2011 przez roobsoon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seba1989 Opublikowano 23 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2011 odwiedźcie Dracule w Transylvanii po drodze koniecznie, bo Rumunia jest świetna! W samej Bułgarii tylko wybrzeże zasługuję na uwagę, ja byłem w Słonecznym Brzegu, polecam hotel delfin - super widok na plaże z wrakiem statku :) Cytuj wynajem motocykli turystycznych http://www.66projekt.pl/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pepe68 Opublikowano 23 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2011 Koniecznie przejedzcie trasę Transfogarską w Rumunii, a na wybrzeżu Bułgarskim,jeśli będzie wam po drodze zaglądnijcie do Nesebaru. https://picasaweb.google.com/pepe968/RumuniaIBuGariaWidzianePrzezAutaszybe# Cytuj http://www.youtube.com/user/piotrpepe68https://picasaweb.google.com/lh/myphotos?noredirect=1http://piotrgierasinski.blog.pl/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mirgl Opublikowano 2 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2011 Witam . Jeżeli można się dołączyć do waszej wycieczki to proszę o jakieś konkretne dane , znaczy termin i trase , bo wydaje mi sie że bede miał urlop w tym terminie znaczy przełom lipca-sierpnia . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
diveer Opublikowano 4 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2011 Witam . Jeżeli można się dołączyć do waszej wycieczki to proszę o jakieś konkretne dane , znaczy termin i trase , bo wydaje mi sie że bede miał urlop w tym terminie znaczy przełom lipca-sierpnia . Hej, jak to mówią "w kupie raźniej" :-). Planujemy wyjazd 30 lipca - powrót 7 sierpnia (już w kraju). Jesli ci pasuje to daj znać na mojego maila. Podeśle ci planowaną trasę wyjazdu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luis Opublikowano 13 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2011 Hej, temat wyprawy jest aktualny? Wszystko wskazuje na to, że też będę miał urop w tym czasie i planuje wyprawę. Jeżeli jest aktualne to chętnie pogadałbym o tym. POzdrawiam Cytuj ...kokodżambo i do przodu... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Pablo_ Opublikowano 15 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2011 Hej, jak to mówią "w kupie raźniej" :-). Planujemy wyjazd 30 lipca - powrót 7 sierpnia (już w kraju). Jesli ci pasuje to daj znać na mojego maila. Podeśle ci planowaną trasę wyjazdu. Witam , macie może jedno wolne miejsce ? Dajcie znać to ustawie sobie urlop i bym się z wami zabrał Cytuj Motocykle są jak wódka ... prawdziwa jazda zaczyna się od litra ... 2012r. - Rumunia/Bułgaria : 4500km (14 dni )2013r. - Albania/Grecja : 4700km (17 dni )2014r. - Estonia/Finlandia : 4000km (15 dni ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi