Angel Opublikowano 21 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2007 Dzis w nocy bylo wlamanie do salonu SUZI-MOTO w Tychach....Złodzieje skradli kaski SHOEI (18 sztuk,duzo Multitec'ow) oraz kombinezony Arlen Ness oraz Berik (5 sztuk).Wiecej im sie nie udalo zabrac gdyz salon ma alarm i ochrona byla po 3 minutach... Weszli do salonu wybijajac szybe....Dlatego szef salonu ma goraca prosbe do wszystkich o pomoc w odnalezieniu zlodzieji,za pomoc w ich schwytaniu przewidziano nagrode.Wiec prosimy o kazde info jesli spotkacie kogos kto chce Wam sprzedac okazyjnie kask Shoei lub kombik Arlen Ness lub Berik.Prawdopodobnie zlodziej/zlodzieje byli niskiego wzrostu bo zeby sciagnac kaski z najwyzszej polki musieli korzystac z krzeselka a juz osoba o wzroscie 170cm dosiega bez problemu.Takze to jest (ale nie musi byc) jakis slad....Na 1 fotce sa kaski ktore zostaly skradzione a na 2 fotce jeden z kombinezonow. http://img505.imageshack.us/img505/3605/wl1cr9.jpghttp://img260.imageshack.us/img260/56/wl2vx2.jpg Pozniej dopisze dokladnie jakie modele,malowania i rozmiary kaskow Shoei zostaly skradzione oraz jakie i w jakim rozmiarze kombinezony. Wykaz skradzionych rzeczy: Kombinezon Arlen Ness Racine black/red LS2-3209-AN_06_54Kombinezon damski Arlen Ness blk/wht/red LS2-4292L-AN_06_LKombinezon Berik blue/blk/wht LS2-4284BK_08_52Kombinezon Berik blac LS2-4493BK_00_50Kombinezon Berik Racine grey LS2-3213_BK_11_56X-SPIRIT KIYONARI TC-2 BLUE/BLACK M 1 XR-1000MT.BLACKXL1 RAID II NUCLEUSTC-1 RED/BLACKM1 XR-1000 MIYUTC-2BLUE/SILVERL1 MULTITECMT.BLACKXL1 MULTITEC M.ANTHRACITES1 MULTITECL.SILVERL1 XR-100 DIABOIC ZEROTC-5 BLACK/WHITEXL1 XR-1000 DIABOLIC ZEROtc-5 BLACK/WHITEM1 MULTITECM.ANTHRACITEM1 XR-1000 KAGAYAMATC-1 RED/WHITEL1 XR-1000 CUTLASSTC-2 BLUE/BLACKS1 XR-1000PEARL GREYL1 XR-1000 CRYPTICGREY/BLACKXL1 XR-1000 BADGE2TC-5 BLACK/GREYXXL1 MULTITECM.ANTHRACITEL1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek PO Opublikowano 21 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2007 Co za kraj... Dziwi mnie tylko jeden fakt: ochrona była po 3 minutach a złodzieje wynieśli 18 kasków i do tego korzystając z taboreta. Raczej ochrona była po 15 minutach jak przeważnie bywa. Tak czy siak współczuje i mam nadzieję że gość jest ubezpieczony. Cytuj http://maciejbanaszak.eu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WLD_Wlodi Opublikowano 21 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2007 Co z tą Polską... Niech właściciel szuka na allegro tych kasków za pół lub 3/4 ceny. To jest jak szukanie igły w stogu siana... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Zbycho Opublikowano 28 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2007 Co z tą Polską... Niech właściciel szuka na allegro tych kasków za pół lub 3/4 ceny. To jest jak szukanie igły w stogu siana... Nie taka znowu igła. Multitec'ów tak jak i Schuberth'ów na Allegro nie ma nazbyt wiele. Są to drogie sprzęty i trudno sprzedać. Wiem bo niedawno sprzedawałem Schubertha z którym się nie polubiłem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi