Stifler Opublikowano 20 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2007 Kupiłem dzisiaj bezobsługowy akumulator i tak jak mi kazali zalałem go i zamknąłem cele... poleżał sobie kilka min i chciałem sprawdzić czy jest ok ale miernik pokazywał ok 6V.. po pewnym czasie ok 7 wiec pomyslalem ze musi jeszcze polezec ale po kilku godzinach miernik wskazuje 0.01??? O co chodzi?? Jak nim potrząsnąłem to przez chwile bylo 7 a teraz znowu nic.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AdamOSA Opublikowano 21 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2007 Myślę że nie przeżył ............. transportu . AdamOSA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stifler Opublikowano 21 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2007 Postresowałem się troche bo myślałem, że coś spaprałem przy nim ale jak pojechałem do sklepu to bez problemu wymienili na nowy.. Bardzo mili ludzie w tym sklepie... Sami nie wiedzieli co to może być.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi