rozek Opublikowano 7 Września 2003 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Września 2003 AD.1 Ad.2 Światło stopu nienadaje sie do jawki' date=' ja miałem, ale zrezygnowałem za duży spadek napiecia a co za tym idzie slabo świeci .Więc odradzam zakładanie swiatła stopu.[/quote'] To jak nie zakładac ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m16 Opublikowano 7 Września 2003 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2003 Z pradnicy nie z bateri tak :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rozek Opublikowano 7 Września 2003 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Września 2003 No to założe z prądnicy i zobacze jak będzie :D Tylko gdzie popodłączac kable ?? Jeden do lampy a drugi ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m16 Opublikowano 7 Września 2003 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2003 Sam sobei odpowiedziales :-) do pradnicyzobacz sobie z kad wychodza kabelki do swiatel i walnij tam jeszcze jeden :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chomski Opublikowano 7 Września 2003 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2003 Ja sie zaczynam powaznie zastanawiac nad takim rozwiazaniem, tylko zal mi przekrecac 2 halogenow z roweru... Zasilanie w Jawie chyba od samego poczatku mialo sluzyc jedynie do zaplonu, bo juz fabrycznie sa powazne niedorobki z 'dodatkami' - jak oni wyobrazali sobie dzialanie klaksony przy wlaczonych swiatlach (wiem, wiem. czasem zaskoczy :D? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek218 Opublikowano 8 Września 2003 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2003 Rozek niezakładaj, szkoda twojego trudu i czasu. Gdy założysz przy nacisnieciu chamulca (sa dwie możliwości) no wiec , pierwsza mozliwosc beda ci przygasało swiatło przednie.Możliwość druga jak zle podepniesz podczas naciskania chamulca bedzie ci gasł motor. Wiec moja rada jest taka: NIEZAKŁADAJ SZKODA CZASU to i tak niebedzie działało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rozek Opublikowano 8 Września 2003 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Września 2003 Rozek niezakładaj' date=' szkoda twojego trudu i czasu. Gdy założysz przy nacisnieciu chamulca (sa dwie możliwości) no wiec , pierwsza mozliwosc beda ci przygasało swiatło przednie.Możliwość druga jak zle podepniesz podczas naciskania chamulca bedzie ci gasł motor. Wiec moja rada jest taka: NIEZAKŁADAJ SZKODA CZASU to i tak niebedzie działało.[/quote'] No i może lepiej bo mi się nie chce :) narazie zostawie to w spokoju Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kcbigfoot Opublikowano 20 Lipca 2004 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2004 Mustangi maja z przodu 25W? Jakos nie czuje tego oslepiajacego blasku. Juz w rowerze mam lepsze oswietlenie, ale tam sa 2 halogeny.Czyli co Jawa Mustang oryginalna ma magneta 30W??z przodu żarówkę 25W?? (6V)a z tyłu żarówkę 5W?? Jeśli tak to już wiem czemu mi się żarówki przepalały :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m16 Opublikowano 20 Lipca 2004 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2004 Ja pitole - brawa ten pan za odkopanie tematu z przed prawie roku nic nie wnoszacym stwierdzeniem :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kcbigfoot Opublikowano 20 Lipca 2004 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2004 Sorry jak cię uraziłem, ale byłem tak podniecony że nie wytrzymałem bo miałem problem z oświetleniem facet w sklepie w którym kupuje części powiedział mi że jawki mają żarówki 15W 6V z przodu:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi