Infanati Opublikowano 14 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2007 (edytowane) :icon_mrgreen: Romans :flesje:zapraszam :wink: mieszkam w leśniczówce w samym środku lasu, więc grzybków u mnie wokół dostatek, starczy dla wszystkich ;)Tylko proszę o wcześniejsze info jeśli byście mieli wpaść, to wstawię wodę na kawkę i może jakieś ognisko by się strzeliło ? :icon_mrgreen: Boooziaki Edytowane 14 Września 2007 przez Infanati Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek xj550 Opublikowano 15 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2007 :) Romans :)zapraszam :) mieszkam w leśniczówce w samym środku lasu, więc grzybków u mnie wokół dostatek, starczy dla wszystkich :PTylko proszę o wcześniejsze info jeśli byście mieli wpaść, to wstawię wodę na kawkę i może jakieś ognisko by się strzeliło ? :biggrin: BoooziakiA gdzie dokładnie jest ta leśniczówka?Może pomysł chwyci. Cytuj GPZ500S->XJ550->GSX600F->ZZR1100->GSF600N Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Infanati Opublikowano 15 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2007 Hmmm dokładnie to ciężko wytłumaczyć, ale punkt zbiorczy byłby w Cierpicach - trasa z Torunia na Bydzię, ale ta lewobrzeżem Wisły. Jeszcze można by się dokładniej umówić, gdyby byli chętni :DJak coś czekam na info na forum lub na gg.Pozdrowionka :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dude Opublikowano 15 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2007 Wypadzik sie kroji ?! Wiatr we wlosach czuc wiec i motorkami bedzie hustalo ,ale co tam jednoscia silni razem waleczni ....hihih Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romans Opublikowano 16 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2007 fajne zaproszenie, bo myślałem że moto trza będzie zostawić na pastwę wiewiórek :icon_biggrin: Trzeba obmyśleć termin, ja niestety w soboty pracuję, w niedzielę się wysypiam do 10, w tygodniu mam czas ;) W czwartek 20 śmigam do biskupina, zbiórka w Białych Błotach o 13 przy sklepie AVANSU. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Infanati Opublikowano 16 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2007 fajne zaproszenie, bo myślałem że moto trza będzie zostawić na pastwę wiewiórek :banghead: Trzeba obmyśleć termin, ja niestety w soboty pracuję, w niedzielę się wysypiam do 10, w tygodniu mam czas :flesje: A wiewiórki mamy wyjątkowo żarłoczne :P :P :PMiejsca na podwórku jest, że ho ho więc nie ma sie co bać o maszynki ;)W tygodniu może być problem, ale myślę, że jakoś się zgadamy ;)Buźka :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moniq Opublikowano 16 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2007 Infanati ;) fajny pomysł :crossy: pogadam z chłopakami to się może zbierzemy i w kilka maszyn podjedziemy :biggrin: może lepiej jakaś sobota :biggrin: z tego co wiem to nie ma żadnych planów na 29 września :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Infanati Opublikowano 16 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2007 Moniq nie ma problemu :clap: Im nas więcej tym weselej :PA sobota 29 września nawet bardzo mi pasuje :clap:Więc tyłeczki na motóreczki i do Infanati :smile: Tylko dajcie znać ilu Was będzie ok ? :smile: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moniq Opublikowano 16 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2007 oki :clap: wrzucam temat i zobaczymy ilu będzie chętnych :) Infanati chyba trzeba będzie przełożyć wypad do Ciebie ;) właśnie dostaliśmy info cytuję : 29 września (sobota) 2007r. godz.11:00 zapraszam motocyklistów na regionalne zakończenie sezonu motocyklowego które odbędzie się przy ul. Fordońskiej 116 (Kartodrom) spotkanie przy grillu i wiele innych atrakcji Serdecznie zapraszam Organizator Zbigniew G. może tam się spotkamy 29 września a do ciebie można by może w niedzielę 30 :flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Infanati Opublikowano 17 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2007 Moniq co do Kartodromu to ja raczej odpadam, bo nie będę miała jak dojechać :icon_mrgreen:A niedziela 30-ego całkowicie odpada, bo ja idę do pracy na nockę :icon_mrgreen: W grę wchodzi jeszcze piątek 28-ego, ale nie wiem ilu z Was będzie pasować...Pomyślcie i dajcie znać :smile:Booziaki :icon_rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MichałKaczmar. Opublikowano 18 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2007 W piatek po pracy to na grzyby troche za pozno bo dzien szybko sie skraca. Bardzo jestem ciekawy w ktorym miejscu jest lesniczowka - bardzo lubie te okolice. Byloby miejsce aby przechowac motocykle na czas grzybobrania o ile drogi pozwola na przejazd motocyklem szosowym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Infanati Opublikowano 18 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2007 Dokładnie ta leśniczówka znajduje się w połowie drogi pomiędzy Cierpicami a Gniewkowem :icon_evil:4 km od domu jest konieczność zjechania z asfaltu, ale droga jest utwardzana i już nie jeden motór ją pokonał :DPowolutku każdy da radę.Pozdruffki :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dude Opublikowano 18 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2007 Ta Lesniczowka nie znajduje sie czasem na Niedzwiadkach ?? Piekne okolice o tak :notworthy: pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Infanati Opublikowano 18 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2007 Dude ;) jestem w szoku trafiłeś w dziesiątkę !!!!!!! :P Tak zgadza się mieszkam sobie w leśniczówce, która się nazywa Niedźwiadki :icon_eek: Zapraszam serdecznie ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MichałKaczmar. Opublikowano 19 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2007 Dude zna dobrze swoje okolice ! Byc moze wczesniej jezdzil bez prawka innymi motocyklami offroadowo.Ja chetnie zwiedze te okolice, chc moim motocyklem trudno sie jezdzi po lesnych drogach.Napiszcie jaka data obowiazuje - czy nadal 28 w piatek ? Ja mam pomysl aby jechac do Cierpic po zakonczeniu sezonu. zwykle jest spotkanie motocyklistow - wciagnie sie kielbase, grochowke i dalej nie ma specjalnie co robic to moglibysmy zrobic sobie wycieczke przez Solec. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi