pikpok Opublikowano 15 Lutego 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2008 Kiniula, tak jak sie umawiałyśmy jak tylko wrócę na troszkę dłużej do Torunia to idziemy na browarka...więc wróciłam, więc się również pojawię z moim kochanie oczywiście :lalag: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KingRider Opublikowano 15 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2008 suuper !! :clap: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukimaster Opublikowano 16 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2008 To wypijcie Bulego ( i Ani i..) i moje zdrowie... ja bede w tym czasie delektowal sie dluuuuga podroza autokarem...Ps. ponoc w PL zima? tu w Niemczech piekne slonce , pelno motocyklistow sie kreci - az im zazdroszcze :icon_mrgreen: Milej zabawy .Pozdro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marekbuli Opublikowano 16 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2008 wracaj wracaj co se simka odpalisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Goy@ Opublikowano 17 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2008 Impra się udała :biggrin: Madzia jeszcze raz najlepszego :biggrin: od Yana też :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Phantom_Trn Opublikowano 17 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2008 Hehe a nom pomimo tego że jestem tutaj nowy gdzie oczywiscie z tego miejsca witam wszystkich serdecznie :biggrin: przyznam sie szczerze że wczorajsze spotkanie w Grakuli zaliczam do jak najbardziej udanych ^^ szczególnie końcówka w wykonaniu Azbesta i Yano :lapad: poprostu INIEMAMOCNI ^^ a Madzia Tobie jeszcze raz wszystkiego Naj :notworthy: :lalag: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KingRider Opublikowano 17 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2008 Mi też się bardzo podobało,dziś czuc efekty gry- reka troszke napier**** Miło było się z wami spotkać jak również poznać nowe osoby :icon_mrgreen: Madzia oczywiście jeszcze raz 100 lat i jeszcze jeden i jeszcze... sto lat :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yanointruder Opublikowano 17 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2008 Hehe a nom pomimo tego że jestem tutaj nowy gdzie oczywiscie z tego miejsca witam wszystkich serdecznie :) przyznam sie szczerze że wczorajsze spotkanie w Grakuli zaliczam do jak najbardziej udanych ^^ szczególnie końcówka w wykonaniu Azbesta i Yano :D poprostu INIEMAMOCNI ^^ a Madzia Tobie jeszcze raz wszystkiego Naj :icon_mrgreen: :eek: Nie takie numery robimy z Azbestem :wink: :lalag: :clap: :P :cool: Grass wstawaj,zdjęcia już nagrałem na płyte,ale ku..a jazda,z Azbestem wyglądamy jak dwa gołąbki ;) Ale tkiego bukietu kwiatów jaki dostałaś przed Galerią to nikt nie dostał!!!!!! :clap: :smile: :flesje: :cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KingRider Opublikowano 17 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2008 (edytowane) a co bylo z tą końcówką? chyba coś mnie ominęło... :icon_mrgreen: foty z imprezy mile widziane :P Edytowane 17 Lutego 2008 przez KingRider Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartez Opublikowano 17 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2008 no spotkanie super :flesje: oby więcej takich :smile: foty mile widziane bo chyba jest co oglądać- np jak gramy w kregle :clap: :lalag: PS. nikogo nie podpierdoliłem i nie mam zamiaru :P :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yanointruder Opublikowano 17 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2008 (edytowane) a co bylo z tą końcówką? chyba coś mnie ominęło... :icon_mrgreen: foty z imprezy mile widziane :P Daliśmy z Azbestem Magdzie dużą donice które stoją przed Galerią. :flesje: :lalag: Edytowane 17 Lutego 2008 przez yanointruder Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KingRider Opublikowano 17 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2008 (edytowane) :icon_mrgreen: Edytowane 17 Lutego 2008 przez KingRider Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartez Opublikowano 17 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2008 no to grubo... :icon_razz: a "prezent" otrzymany Magda zabrała ze sobą?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yanointruder Opublikowano 17 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2008 no to grubo... :icon_razz: a "prezent" otrzymany Magda zabrała ze sobą?? My z Azbestem ledwo to podnieśliśmy,ochrona wyleciała że mają to nagrane i mamy odstawić.Ja im na to "to dawać ten film"Jazda jak h......j :rolleyes: :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Phantom_Trn Opublikowano 17 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2008 (edytowane) My z Azbestem ledwo to podnieśliśmy,ochrona wyleciała że mają to nagrane i mamy odstawić.Ja im na to "to dawać ten film"Jazda jak h......j :icon_razz: :rolleyes: hehehe święte slowa :( ^^ ale nie ma co Yano i Azbest rządzą :biggrin: no własnie i tak jak Bartez i Kinia napisali fotki mile widziane :PP ^^ Pozdrawiam :P Edytowane 17 Lutego 2008 przez Phantom_Trn Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi