Wiroś Opublikowano 15 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2008 (edytowane) no to super o której się spotykamy i gdzie :lalag: no i chciałbym tylko przypomnieć mmm757 że giełda jest co tydzień a kręgle nie, zresztą może i ja bym się wybrał na tą giełde :crossy: Edytowane 15 Lutego 2008 przez Wiroś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KingRider Opublikowano 15 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2008 Michał to podaj nr. tel na pw, jeśli cos z tego wyjdzie to zadzwonimy. Powiem tak, nie planuje upojnej promilowo nocy do 6 rana :icon_twisted: -niedzielne obowiązki też są. Po za tym godzina gry kosztuje 76 zł (wstepnie zarezerwowane 3 h). Spotanie na celu sprawdzenia sprawności ruchowo-fizycznej połączone z trafianiem do celu, wypiciu paru piwek, pogadaniu, no i przede wszystkim spotkaniu sie w motocyklowym gronie :biggrin: Proszę o deklarowanie obecności. ja już wiem, bede niestety x 1, Kamil ma nocke . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek BANDIT Opublikowano 15 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2008 Tak obmyslamy z Tomkiem te kręgle i możliwe, że się pojawimy, bo co tu robić w takie zimno. Darek a Ty też szykujesz wełniane laczki do miotania kulą? :icon_twisted: A na giełdę też się wybieramy, także spoko. Nie będzie wielkiego pijactwa :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yanointruder Opublikowano 15 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2008 Michał to podaj nr. tel na pw, jeśli cos z tego wyjdzie to zadzwonimy. Powiem tak, nie planuje upojnej promilowo nocy do 6 rana :icon_twisted: -niedzielne obowiązki też są. Po za tym godzina gry kosztuje 76 zł (wstepnie zarezerwowane 3 h). Spotanie na celu sprawdzenia sprawności ruchowo-fizycznej połączone z trafianiem do celu, wypiciu paru piwek, pogadaniu, no i przede wszystkim spotkaniu sie w motocyklowym gronie :biggrin: Proszę o deklarowanie obecności. ja już wiem, bede niestety x 1, Kamil ma nocke . Jeszcze tylko napisz o której zaczynamy. Gosiaczek i Yano będą. :clap: :biggrin: :cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KingRider Opublikowano 15 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2008 od 20 :notworthy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darek... Opublikowano 15 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2008 Jak nie uda mi się dotrze w sobote do Toronto,a będziecie w niedziela w Bydzi i to odwiedzcie kolegie na giełdzie z ciuchami na chemiku miejsce 176.Może jakis interes ubijemy :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yanointruder Opublikowano 15 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2008 od 20 :D OK i wszystko jasne :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek xj550 Opublikowano 15 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2008 My tam z Marasem w kręgle nie gramy ale piwko wciągniemy z chęcią i to nie jedno. Możemy Wam pokibicować i pośmiać się. Cytuj GPZ500S->XJ550->GSX600F->ZZR1100->GSF600N Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KingRider Opublikowano 15 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2008 myślisz, że nie zagrasz ? :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darek.z.bandit Opublikowano 15 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2008 jeśli to nie przeszkoda to ja deklaruje brzybycie z drugą połową...grać może nie będziemy bo mam laczki w serwisie(podeszwa odpadła) ale piwko wypić moge :wink: ..i przy rurze potańcować .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KingRider Opublikowano 15 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2008 Darek z tą rurą trzymam cie za słowo :rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek BANDIT Opublikowano 15 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2008 Hm... Ty Kinga lepiej nie podpuszczaj Darka, bo on i rura to całkiem dobry duecik. Kiedyś wyrwał jedną ( rurę ) z sufitu, tak było ostro. On nie wygląda na takiego, ale uważaj !! ;) Ja też się pojawię, ale czy mają tam laczki o rozmiarze 49 :biggrin: ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartez Opublikowano 15 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2008 Hm... Ty Kinga lepiej nie podpuszczaj Darka, bo on i rura to całkiem dobry duecik. Kiedyś wyrwał jedną ( rurę ) z sufitu, tak było ostro. On nie wygląda na takiego, ale uważaj !! :) Ja też się pojawię, ale czy mają tam laczki o rozmiarze 49 :) ?? są takie buty- ale ja je zamówiłem 38 sek przed Tobą ;) jeszcze nie wiem czy na bank przyjade- ale bardzo możliwe tylko nie wiem gdzie to jest....? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KingRider Opublikowano 15 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2008 (edytowane) http://galeria-copernicus.pl/_index.php?id=39#mapa ul. Żółkiewskiego 15 49? O Matko jaka wielka stopa :notworthy: Edytowane 15 Lutego 2008 przez KingRider Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marekbuli Opublikowano 15 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2008 heh jo bartez i te jego kajakija to tęz bm chciał ale niestety musicie przelozyć kręgle aż anka urodzi heheMiłej zabawy i KULĄ RZUCA SIĘ W STRONĘ KRĘGLI A NIE W BARMANA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi