yanointruder Opublikowano 13 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2008 (edytowane) Klan Goy@ i Yano wraca do Toronto z Mikołajek w sobote i będzie na imprezie. :) Edytowane 13 Lutego 2008 przez yanointruder Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KingRider Opublikowano 13 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2008 ok to na sobote tez się melduje mam nadzieje,że x 2 :crossy: postaram się jak najszybcie zarezerwowac tor w Galerii, myśle, że godzina 20 bedzie odpowiednią porą :flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 13 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2008 w galerii ale gdzie w bydzi :icon_question: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KingRider Opublikowano 13 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2008 w Toronto ładniejsze tory :icon_question: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moniq Opublikowano 13 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2008 hmmm no tak Toruń :D to ja jeszcze nie wiem czy będe ;) zależy jak z transportem będzie :eek: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 13 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2008 hmmm powiem takw swieciu tez jest kregelnia :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukimaster Opublikowano 14 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2008 hmmm powiem takw swieciu tez jest kregelnia :D w Chelmnie tez.... :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 14 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2008 w Chelmnie tez.... :)wiem, bylem nie raz :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MichałKaczmar. Opublikowano 14 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2008 Kregielnie sa wszedzie, ale skoro Kinia zaproponowala Torun to niech bedzie... z reszta jest dodatkowy plus - jesli w Toronto to ja postaram sie byc :) . Bardzo bym chcial Was znow zobaczyc i do tego druga polowe Wirosla.A w kwietniu to nie czas bedzie na potancowki tylko wypady motocyklowe, z reszta na kazdym zlocie jest "potancowka" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukkasia Opublikowano 14 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2008 W tę sobotę (16.II) nie mogę :P buuu :evil: A może następna sobota (23.II) by Wam pasowała :icon_eek: pliiiizzzz :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartez Opublikowano 14 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2008 (edytowane) Kregielnie sa wszedzie, ale skoro Kinia zaproponowala Torun to niech bedzie... z reszta jest dodatkowy plus - jesli w Toronto to ja postaram sie byc :biggrin: . Bardzo bym chcial Was znow zobaczyc i do tego druga polowe Wirosla.A w kwietniu to nie czas bedzie na potancowki tylko wypady motocyklowe, z reszta na kazdym zlocie jest "potancowka" w Kałdusie(stolicy)-nie ma :lalag: a w Świeciu nie wiedziałem ze jest??..... :buttrock: w jakim miejscu ps.. w sobote ma być grubo poniżej zera, to i moze by mi pasiło- bo niby co tu robić :flesje: Edytowane 14 Lutego 2008 przez bartez Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kempin Opublikowano 14 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2008 a w Świeciu nie wiedziałem ze jest??..... :icon_eek: w jakim miejscu Nie tak dawno otworzyli w hali widowiskowo-sportowej ul. Sienkiewicza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KingRider Opublikowano 14 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2008 juz zarezerwowane w Galerii, jak nie pasuje - piszcie to jest jeszcze szansa odwołania. To jak moje robaczki? :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 14 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2008 mnie nie bedziew niedziele rano chce na giełde do bydzi jechacmam nadzieje, ze Tomek tez bedzie i pokaze mi gdzie sie rozklada ten koles co ma tanie kaski i ciuchy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MichałKaczmar. Opublikowano 15 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2008 Przeciez nie bedziemy balowali do rana !! Do niedzieli zdazycie sie wyspac, wiec przyjedzcie !!Ja za 4 h nie bede mial dostepu do internetu przed spotkaniem, wiec prosze niech ktos mnie powiadomi jesli dezyzja zapadnie dopiero wieczoremalbo jutro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi