yanointruder Opublikowano 3 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2007 Dobra wycofuję się z tego co powiedziałem czyli z tych "przypakowanych gląbów" ;-). Chłopaki jak czytacie te forum to sory. Czy mogę zostać waszym przyjacielem ? ;-) Dobra koniec tematu. Było minęło. Mnie się imprezka mimo wszystko podobala. Pamiętaj-My jesteśmy Nieśmiertelni :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek xj550 Opublikowano 3 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2007 Jestem tego świadomy ;-) Cytuj GPZ500S->XJ550->GSX600F->ZZR1100->GSF600N Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darek.z.bandit Opublikowano 3 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2007 było ok..na tej imprezce..lachonów dużo...tomek ma fajnych kumpli...dobre piwo :) to ja za tydzień też ide...ale trzeba rezerwacje zrobic..bo znowu na dworzu nam przyjdzie tańcować.. :smile: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek xj550 Opublikowano 3 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2007 było ok..na tej imprezce..lachonów dużo...tomek ma fajnych kumpli...dobre piwo :) to ja za tydzień też ide...ale trzeba rezerwacje zrobic..bo znowu na dworzu nam przyjdzie tańcować.. :smile:Daras o kumplach już nic nie mów a piwko faktycznie dobre :) .Jak mnie żonka puści to z chęcią skoczę na piwko. Cytuj GPZ500S->XJ550->GSX600F->ZZR1100->GSF600N Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yanointruder Opublikowano 3 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2007 Daras o kumplach już nic nie mów a piwko faktycznie dobre :P .Jak mnie żonka puści to z chęcią skoczę na piwko. Może coś więcej o tej imprezie (co, gdzie, kiedy) :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Goy@ Opublikowano 3 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2007 I czy o kulach wpuszczają ;) :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KingRider Opublikowano 11 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2007 a jakies plany sylwestrowe ,moze w motocyklowym gronie?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ruleś Opublikowano 11 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2007 (edytowane) a jakies plany sylwestrowe ,moze w motocyklowym gronie?? ja swojego czasu myslalem wynajac domek gdzies w borach lub mazury taki na 10 + osob no ale tyle chetnych skad znalezc a opcja bylaby super bo wysszlo by cenowo calkeim spoko a na dodatek klimat domku zabawa i mozna drzec pałe ile wlezie :icon_mrgreen: :icon_rolleyes: Edytowane 11 Grudnia 2007 przez Ruleś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Goy@ Opublikowano 11 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2007 ja swojego czasu myslalem wynajac domek gdzies w borach lub mazury taki na 10 + osob no ale tyle chetnych skad znalezc a opcja bylaby super bo wysszlo by cenowo calkeim spoko a na dodatek klimat domku zabawa i mozna drzec pałe ile wlezie :) :icon_mrgreen: My z Yanem w tego sylwestra nad morzem ;) ale jak zadzwonicie to choć przez telefon o północy pokrzyczymy razem :D :icon_twisted: :icon_twisted: A co jak się bawić to się bawić tym bardziej w taką noc :flesje: :icon_twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartez Opublikowano 12 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2007 ja swojego czasu myslalem wynajac domek gdzies w borach lub mazury taki na 10 + osob no ale tyle chetnych skad znalezc a opcja bylaby super bo wysszlo by cenowo calkeim spoko a na dodatek klimat domku zabawa i mozna drzec pałe ile wlezie :P :D Pomysł zajebisty!!! tylko troche późno i chętnych chyba juz nie znajdziesz- ale opcja jest dobra i jakbybyli chętni to można sie tym zainteresowac głębiej- fajny klimat by był ;) :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ruleś Opublikowano 12 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2007 no teraz juz za pozno napewno bo znlaezc taki domek wolny to bedzioe cud ale taki wyjazd grupowy w wakacje czy na majowke :icon_razz: napewno bedzie super sprawa . tak wiec pomysl jest teraz trza tylko ludzi czasu i troche kasy :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Goy@ Opublikowano 12 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2007 no teraz juz za pozno napewno bo znlaezc taki domek wolny to bedzioe cud ale taki wyjazd grupowy w wakacje czy na majowke :bigrazz: napewno bedzie super sprawa . tak wiec pomysl jest teraz trza tylko ludzi czasu i troche kasy :) To trzeba przenieść temat do spotkań i planów na następny sezon, bo się pomiesza :icon_twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MichałKaczmar. Opublikowano 13 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2007 a jakies plany sylwestrowe ,moze w motocyklowym gronie??Ja nie mam zadnych a do tego nie mam tez glowy aby cos zalatwiac - organizowac przez te studia.Mozemy Kinia spotkac sie na starowce i troche pospacerowac i ogladac fajerwerki. Zawsze to zaszczytne motocyklowe grono ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ruleś Opublikowano 13 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2007 (edytowane) Ja nie mam zadnych a do tego nie mam tez glowy aby cos zalatwiac - organizowac przez te studia.Mozemy Kinia spotkac sie na starowce i troche pospacerowac i ogladac fajerwerki. Zawsze to zaszczytne motocyklowe grono ! brzmi romantycznie :) :( Edytowane 13 Grudnia 2007 przez Ruleś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KingRider Opublikowano 13 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2007 hehe na starówce w sylwka bardziej niebezpiecznie niz romantycznie :icon_razz: najwieksze prawdopodobieństwo oberwania szampanem :biggrin: Jesli chodzi o Mazury,wlasnie przed chwila wróciłam z Mikołajek i przy okazji obserwując okolice myslałam o wypadzie w 2008 r. Sylwester odpada zimno cimno i radochy nie ma :icon_rolleyes: ale dodac 30 stopni,słoneczko to dopiero jest wypas.Jeziora cudowne,przy głównych trasach mozna sie zatrzymac i wskoczyc dla ochłody.Musimy tam jechac latem,moze nie docierając az do Mikołajek -nieopłacalnie daleko no i podstawa nic konkretnego nie ma :-( nawet zarcia od 22 nie dostaniesz...nie ma jak to Toruń Kebab nawet o 4 rano :icon_biggrin: :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi