MariuszJ Opublikowano 27 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2007 ale foty nie wymagajace cenzuryto moze powklejacie?? Grass moge prosic fote z Yano i Gośką?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yanointruder Opublikowano 27 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2007 ale foty nie wymagajace cenzuryto moze powklejacie?? Grass moge prosic fote z Yano i Gośką?? A były jakieś normalne :wink: wiem tylko o rozwodowych :lapad: :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KingRider Opublikowano 27 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2007 Ja mam rozwodowe hehe ;) wypale na plytce bo nie moge wysłac :( i podrzuce do wypozyczalni :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yanointruder Opublikowano 27 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2007 ale foty nie wymagajace cenzuryto moze powklejacie?? Grass moge prosic fote z Yano i Gośką?? Zdjęcia poszły pocztą :icon_razz: :icon_razz: :icon_razz: miłego oglądania ;) Ja mam rozwodowe hehe ;) wypale na plytce bo nie moge wysłac :( i podrzuce do wypozyczalni :) Dobrze że do wypożyczalni a nie do sądu :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 27 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2007 kochani dziekuje za fotki ;) :) :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yanointruder Opublikowano 27 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2007 Imprezka bardzo fajna :buttrock: , miło było Was poznać w realu, pogadać, wymienić się doświadczeniami, mam nadzieje że uda nam się częściej tak spotkać-bo to znakomita opcja na zimowe wieczory. Podziękowania dla Yano i Goyi za transport powrotny no i dla Kasi za zaproszenie :flesje: Dla mnie jako młody nieśmiertelny jesteś młody ale wielki :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiroś Opublikowano 30 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2007 Wybiera się ktoś dziś jeszcze do miasta na jakiegoś brwara :clap: :crossy: Może nieprędko piszę, ale dopiero się dwiedziałem że mam wolne.Pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek BANDIT Opublikowano 1 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2007 Pozdrowienia dla naszego Tomka !! Nie wiedziałem, że aż tak mocno Grzywna zalazła Ci za skórę. Teraz jadąc do Ciebie ZAWSZE będę miał przynajmniej malutki toporek. Taki jest poręczniejszy :D Jak ktoś z forumowiczów będzie chciał przeżyć niesamowity, pełen wrażeń wieczór - zgłosić się do Tomka, a on już zajmie się całą oprawą techniczną. :bigrazz: Tomek, kiedy pójdziemy jeszcze raz ?? To było lepsze od Koronowa na zapiętym 6 biegu i czerwonym polu na blacie !!Pozdrawiam wszystkich. Uważajcie na Tomka :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukimaster Opublikowano 1 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2007 (edytowane) Pozdrowienia dla naszego Tomka !! Nie wiedziałem, że aż tak mocno Grzywna zalazła Ci za skórę. Teraz jadąc do Ciebie ZAWSZE będę miał przynajmniej malutki toporek. Taki jest poręczniejszy :icon_biggrin: Jak ktoś z forumowiczów będzie chciał przeżyć niesamowity, pełen wrażeń wieczór - zgłosić się do Tomka, a on już zajmie się całą oprawą techniczną. :icon_twisted: Tomek, kiedy pójdziemy jeszcze raz ?? To było lepsze od Koronowa na zapiętym 6 biegu i czerwonym polu na blacie !!Pozdrawiam wszystkich. Uważajcie na Tomka :clap: ale oco choooo ? ;)wsumie to juz wiadomo oco cho :lalag: Edytowane 2 Grudnia 2007 przez lukimaster Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek xj550 Opublikowano 2 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2007 Maro powinieneś mi raczej podziękować że Ci kolesie z mafii z którymi mielismy "przyjemność" dzielić stolik w VIPie oszczędzili nasze chude dupy ;-). Do tej pory zastanawiam się skąd mnie kojarzą skoro ja ich nie znam. Ale musicie chłopaki przyznać że teraz mamy "plecy" w Chełmży i nikt nam nie podskoczy ;-).Ogólnie imprezka udana bo potańcowaliśmy popiliśmy i było dużo fajnych lachonów.Za tydzień znowu idziemy. Cytuj GPZ500S->XJ550->GSX600F->ZZR1100->GSF600N Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Goy@ Opublikowano 2 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2007 (edytowane) Maro powinieneś mi raczej podziękować że Ci kolesie z mafii z którymi mielismy "przyjemność" dzielić stolik w VIPie oszczędzili nasze chude dupy ;-). Do tej pory zastanawiam się skąd mnie kojarzą skoro ja ich nie znam. Ale musicie chłopaki przyznać że teraz mamy "plecy" w Chełmży i nikt nam nie podskoczy ;-).Ogólnie imprezka udana bo potańcowaliśmy popiliśmy i było dużo fajnych lachonów.Za tydzień znowu idziemy. Dziwne :icon_biggrin:A myślałam, że mówimy o nich blachary :icon_question: :icon_question: Edytowane 2 Grudnia 2007 przez Goy@ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yanointruder Opublikowano 2 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2007 Orły a co to za MAFIA mamy się bać :icon_question: :icon_question: :icon_eek: To nie to FORUM boimy się gdzie indziej :icon_biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek xj550 Opublikowano 2 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2007 Spoko Yano to tylko przypakowane głąby. Mieliśmy z nich zwałę z Markiem i Darkiem. Następnym razem będziemy wiedzieli żeby nie siadać przy tamtym stoliku ;-) Cytuj GPZ500S->XJ550->GSX600F->ZZR1100->GSF600N Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KingRider Opublikowano 2 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2007 Tomek swiat jest mały,mam nadzieje ze ich złowieszczy wzrok nie sięga tego forum,bo bedziesz biedny :icon_rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek xj550 Opublikowano 3 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2007 Dobra wycofuję się z tego co powiedziałem czyli z tych "przypakowanych gląbów" ;-). Chłopaki jak czytacie te forum to sory. Czy mogę zostać waszym przyjacielem ? ;-) Dobra koniec tematu. Było minęło. Mnie się imprezka mimo wszystko podobala. Cytuj GPZ500S->XJ550->GSX600F->ZZR1100->GSF600N Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi