lukkasia Opublikowano 17 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2007 (...)Roka nie lubie.W świetnym towarzystwie najstraszniejsza muzyka nie jest straszna :eek: może jednak wytrzymasz tego rocka?? Z resztą zamierzamy też potańczyć, jeśli się da, więc będzie też coś tanecznego. W każdym razie zapraszam :) (...) oprocz twista oczywiscie bo pomimo ze moja prababcia dobrze sie przy tym bawila to mnie jakos antyki nie kreca...A ja lubię twista :) zawsze wszystko mnie po nim boli, od tych wygibasów i skoków - świetny sposób na spalenie kalorii hihi, które uzupełnimy przecież dietą chmielową :flesje: :flesje: :flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MichałKaczmar. Opublikowano 19 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2007 mowisz o disco polo ??? :icon_mrgreen:disco polo nie ITALO DISCO ! to sa lata 80-te (Savage, Miko Mission, Ken Laszlo, Mike Mareen itp) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KingRider Opublikowano 19 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2007 disco polo nie ITALO DISCO ! to sa lata 80-te (Savage, Miko Mission, Ken Laszlo, Mike Mareen itp)To tak jak ja Michał ....Gazebo,AHA i Alphaville, jestem za!! moge nagrac płytke dla ciebie i sie pobawimy przy dobrych kawalkach 24-go :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 19 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2007 no i bedzie gitarka :banghead: ja przygotuje jakas abbe, afric simone, czerwone gitary, he he moze franek kimono oczywiscie jakis dzem tez zabiore :lapad: wiec do zobaczenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moniq Opublikowano 20 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2007 a ja mam pytanie na jakiej zasadzie będą wpószczać na imprezę :buttrock: nie wszyscy się jeszcze znamy :D czy będzie jakieś hasło żeby było wiadomo ze to na tą imprezę :D albo jak mnie ochrona zapyta czego tu szukam ;) :flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KingRider Opublikowano 20 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2007 A co boisz sie ze bedziesz musiala browarka pic na mrozie hehe :flesje: wydaje mi sie ze wystarczy powiedziec imprezka z motobydzi albo motocyklowa i wiadomo o co chodzi.A tak w ogole to cala barka bedzie nasza?? czy jak.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 20 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2007 a jest tam jakas ochrona??no jak jeste to po godzinie zostanie wyeliminowanajak sie odchodzacy ....... :buttrock: :D :flesje: mamy wynajeta sale na 30 osob tyle wiemmozemy puszczac swoja muzeno i chyba wstep wolny- oj musi byc bedzie dobrze, a jak sie nie znamyto w sobote sie na pewno [pznamy :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yanointruder Opublikowano 20 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2007 a jest tam jakas ochrona??no jak jeste to po godzinie zostanie wyeliminowanajak sie odchodzacy ....... :crossy: :wink: :D mamy wynajeta sale na 30 osob tyle wiemmozemy puszczac swoja muzeno i chyba wstep wolny- oj musi byc bedzie dobrze, a jak sie nie znamyto w sobote sie na pewno [pznamy :cool: Goya mówi że nie weźmie kul :wink: tak dla niepoznaki :flesje: ta to ma wyobraźnię :icon_eek: a ja za nią z kulami :P a co niech wiedzą że to Ona :icon_eek: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KingRider Opublikowano 20 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2007 Goya mówi że nie weźmie kul :flesje: tak dla niepoznaki :icon_eek: ta to ma wyobraźnię :icon_eek: a ja za nią z kulami :D a co niech wiedzą że to Ona :Pto lepiej bez kul i na barana ,gorzej bedzie z powrotem :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
st@f Opublikowano 21 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2007 Widze że zapowiada się sympatyczne spotkanko :crossy: , ja również się wybieram, choć oprócz Wirosia nikogo z Was osobiscie jeszcze nie znam, to akurat będzie znakomita okazja to zmienić, mam nadzieje że Was jakoś tam rozpoznam :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yanointruder Opublikowano 21 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2007 Widze że zapowiada się sympatyczne spotkanko :icon_razz: , ja również się wybieram, choć oprócz Wirosia nikogo z Was osobiscie jeszcze nie znam, to akurat będzie znakomita okazja to zmienić, mam nadzieje że Was jakoś tam rozpoznam :icon_evil:Zadzwoń do mnie a cie zabierzemy :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
st@f Opublikowano 21 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2007 (edytowane) Ok,wielkie dzięki Yano , jak coś bedę się kontaktował bliżej soboty :clap: Edytowane 22 Listopada 2007 przez st@f Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukkasia Opublikowano 22 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2007 Imprezka Dla wyjaśnienia wszelkich wątpliwości, mamy zarezerwowane stoliki na 30 osób, a nie całą salę. Sala pomieści około 60-u osób. Z tego co wiem nie ma tam żadnej ochrony.Na miejscu jest sprzęt grający, można przynieść własne płyty CD, również z mp3. Lista uczestników (dane potwierdzone w necie lub na PW):- 22 osoby - Odchodzący (w tym Mmm757 i Lukkasia)- 8 osób - Bractwo Suzuki ( w tym Grass) - 3 osoby - Toruń i okolice (Moniq, 2xKingRider)to już daje 33 osoby Z ostatnich postów wynika, że chętni są jeszcze: Yanointruder + Goya, Wiroś i St@f.Proszę o potwierdzenie na pw, to zarezerwuję więcej miejsc- będę tam dzisiaj.Jak tak dalej pójdzie to może się okazać, że będą na miejscu sami motocykliści :buttrock:)) Ale czad !! kroi się niezła impreza. W sobotę postaram się być na miejscu wcześniej, więc szukajcie osóbki na zdjęciu obok.Jeśli chodzi o rozpoznanie siebie nawzajem, to myślę, że na miejscu dowiemy się kto jaki ma nick i jak wygląda w realu :lapad: Aha i nikt nie będzie Was pytał o żadne hasło - barka (2), dolny pokład i stoliki po prawej(prawdopodobnie ustawione jakoś razem :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yanointruder Opublikowano 22 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2007 Imprezka Dla wyjaśnienia wszelkich wątpliwości, mamy zarezerwowane stoliki na 30 osób, a nie całą salę. Sala pomieści około 60-u osób. Z tego co wiem nie ma tam żadnej ochrony.Na miejscu jest sprzęt grający, można przynieść własne płyty CD, również z mp3. Lista uczestników (dane potwierdzone w necie lub na PW):- 22 osoby - Odchodzący (w tym Mmm757 i Lukkasia)- 8 osób - Bractwo Suzuki ( w tym Grass) - 3 osoby - Toruń i okolice (Moniq, 2xKingRider)to już daje 33 osoby Z ostatnich postów wynika, że chętni są jeszcze: Yanointruder + Goya, Wiroś i St@f.Proszę o potwierdzenie na pw, to zarezerwuję więcej miejsc- będę tam dzisiaj.Jak tak dalej pójdzie to może się okazać, że będą na miejscu sami motocykliści :))) Ale czad !! kroi się niezła impreza. W sobotę postaram się być na miejscu wcześniej, więc szukajcie osóbki na zdjęciu obok.Jeśli chodzi o rozpoznanie siebie nawzajem, to myślę, że na miejscu dowiemy się kto jaki ma nick i jak wygląda w realu :lapad: Aha i nikt nie będzie Was pytał o żadne hasło - barka (2), dolny pokład i stoliki po prawej(prawdopodobnie ustawione jakoś razem ;) Yano i Goya potwierdzają :rolleyes: :P Yano i Goya potwierdzają :biggrin: :flesje: Jaszcze Bartas,Infanati i kierowca firmowy :buttrock: Yano i Goya potwierdzają :bigrazz: :flesje: Jaszcze Bartas,Infanati i kierowca firmowy :icon_mrgreen: A na tej barce jest wóda czy tylko piwo.kto wie? ;) :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
st@f Opublikowano 22 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2007 :banghead: St@f rownież potwierdza :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi