yanointruder Opublikowano 17 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2008 hehehe święte slowa :icon_eek: ^^ ale nie ma co Yano i Azbest rządzą :biggrin: no własnie i tak jak Bartez i Kinia napisali fotki mile widziane :PP ^^Pozdrawiam ;) Jutro ponagrywam i powiem kiedy do odbioru w wypożyczalni DVD :lalag: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Phantom_Trn Opublikowano 17 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2008 Jutro ponagrywam i powiem kiedy do odbioru w wypożyczalni DVD :biggrin: Hehe to ja sie ustawiam pierwszy w kolejce :lalag: ;) :icon_eek: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yanointruder Opublikowano 17 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2008 Hehe to ja sie ustawiam pierwszy w kolejce :lalag: ;) :icon_eek: OKI :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Phantom_Trn Opublikowano 17 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2008 OKI :lalag: hehe czyli Yano kiedy premiera ;) ? ^^ bo juz sie nie moge doczekac :icon_eek: ^^ toc to bedzie film roku :biggrin: fakt nie bedzie autorswa Spielberga ale ha jacy aktorzy :biggrin: ^^ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yanointruder Opublikowano 17 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2008 hehe czyli Yano kiedy premiera :icon_eek: ? ^^ bo juz sie nie moge doczekac :biggrin: ^^ toc to bedzie film roku :biggrin: fakt nie bedzie autorswa Spielberga ale ha jacy aktorzy :D ^^ Nie film tlko zdjęcia :lalag: ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Phantom_Trn Opublikowano 17 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2008 Nie film tlko zdjęcia :crossy: :cool: ajj a juz myslałem :D ^^ ale ze zdjeciów to i tak sie filmika zrobi :D ^^ zostawcie to mnie ^^ i dosłownie Oscar dla Nas ^^ za obsade :D za reżyserie :D sciezke dzwiekową itd. :D ^^ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yanointruder Opublikowano 17 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2008 ajj a juz myslałem :cool: ^^ ale ze zdjeciów to i tak sie filmika zrobi :D ^^ zostawcie to mnie ^^ i dosłownie Oscar dla Nas ^^ za obsade :D za reżyserie :D sciezke dzwiekową itd. :D ^^ Zgrałem wszystkie zdjęcia,żadnego nie wyciołem,więc będzie jazda hihihihi. :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Phantom_Trn Opublikowano 17 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2008 Zgrałem wszystkie zdjęcia,żadnego nie wyciołem,więc będzie jazda hihihihi. :crossy: to Yano jakby co to powiedz kiedy moge badz tez gdzie zgłaszac po ów wszystkie fotki:D ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yanointruder Opublikowano 17 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2008 to Yano jakby co to powiedz kiedy moge badz tez gdzie zgłaszac po ów wszystkie fotki:D ? Myślę że we wtorek około 11 u mnie w wypożyczalni :notworthy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Phantom_Trn Opublikowano 17 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2008 Myślę że we wtorek około 11 u mnie w wypożyczalni :notworthy: hehe ;) czyli na Mickiewicza rozumiem ze 3ba wpasc ;) ^^ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KingRider Opublikowano 17 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2008 ja też się zjawie :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marekbuli Opublikowano 18 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2008 Witam słyszałem że impreza była przednia To Dobrze że bartez buciory znalazl na te swoje kajakiMam nadzieje że na następne kręgle to już pojade, że będzie co oblewaćpozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Phantom_Trn Opublikowano 18 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2008 Witam słyszałem że impreza była przednia To Dobrze że bartez buciory znalazl na te swoje kajakiMam nadzieje że na następne kręgle to już pojade, że będzie co oblewaćpozdro hehe nie wątpie że będzie przednio :crossy: jak to sie Madzia zaśmiała " to kiedy replay :D ? " Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MichałKaczmar. Opublikowano 18 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2008 Dziekuje za mile spotkanie !Bardzo sie ciesze ze jest nas tak duzo. Z tymi pierogami nie byl dobry pomyls bo to miejsce na spotkania w mniejszym gronie. Byloby super, aby spotkania odbywaly sie czesciej abysmy mogli lepiej sie poznac no i dac szanse tym, ktorym jedno spotkanie na jakis czas akurat nie pasuje.Kinia specjalnie nas wziela na kregle aby pokazac kto rzadzi, ale Bartek sie nie dal !!Fajna zabawa, chetnie pogram znowu,Zapomnielismy umowic sie na kulig, ale snieg juz topnieje :crossy:Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KingRider Opublikowano 18 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2008 Michał ty to normalnie grasz juz zawodowo, nawet tyłem i pewnie z zamkniętymi oczami-- kręgle nie mają szans :D a pierogi też zaliczymy-miejsce zawsze się znajdzie tak jak w Drakuli... nagle wszystkie fotele były nasze :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi